"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.8 C
Trikala

Πλυντήριο ο π. Δημαρχος για τον Αγοραστό η τον αδειάζει με το γάντι ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό,  λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Δημήτρης Παπαστεργίου παρεμβαίνει υπέρ της εκλογής του Κώστα Aγοραστού. Tη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων  ενόψει του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών.

Η ανάρτηση του ωστόσο  “έβαλε φωτιές”στο ίντερνετ  με δεκάδες αρνητικά σχόλια να γράφονται κάτω από αυτή.

Δεν είναι λέει στην ανάρτηση του ο κλασσικός φίλος, δεν έχει πιει καφε μαζι του και πιθανά να μην πιει και στο μέλλον αλλά στηρίζει Αγοραστό ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης διότι όπως λέει “ως Περιφερειάρχης έτρεξε, πάλεψε, έκανε έργο” .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η παρέμβαση Παπαστεργίου

Δεν είμαι ο κλασσικός φίλος  οπότε δικαιούμαι να γράψω αυτά που θα γράψω.
Γιατί οι σχέσεις μας έχουν περάσει από διάφορα κύματα.
Όποιος πει πως ο Κώστας είναι «εύκολος» άνθρωπος, μάλλον δεν τον ξέρει καλά.
Όποιος όμως επίσης πει πως δεν ασχολήθηκε, έτρεξε, ενδιαφέρθηκε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μάλλον δεν το ξέρει καθόλου.
Αλίμονο σε όποιον έκανε σχέδια σε βάρος της Θεσσαλίας και αυτό ερχόταν σε γνώση του. Βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις και οφείλω να ομολογήσω πως ένοιωσα άσχημα για εκείνους.
Μιλώντας ακόμη και με ευρωπαίους αξιωματούχους του ΕΣΠΑ, μου έλεγαν πως «ο δικός σας» καταλάβαινε απόλυτα τί γίνεται, διεκδικούσε είχε γνώση και άποψη.
Δεν άφηνε ευρώ να πέσει κάτω, να φύγει από τα μέρη μας.
ΟΚ, και τότε γιατί πνιγήκαμε;
Θα το ξαναπώ, όπως το είπα και προχθές στο OPEN, σεβόμενος απόλυτα πως αυτές τις γραμμές τις διαβάζουν και άνθρωποι που έχουν χάσει σπίτια, περιουσίες, ζωικό και φυτικό κεφάλαιο.
Η Θεσσαλία δεν πνίγηκε γιατί υπήρξε ένα έργο που ήταν προφανές και δεν έγινε.
Δεν υπήρχε ένα (ή και περισσότερα) έργα που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τελείως μια τέτοια καταστροφή.
Ναι, κάποια φράγματα, ένας διαφορετικός υδραυλικός σχεδιασμός βάσει των νέων κλιματολογικών δεδομένων, θα μπορούσαν πιθανώς να μετριάσουν τις επιπτώσεις, αλλά έως εκεί.
Κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί πλέον το κλίμα αλλάζει πολύ πιο ραγδαία απ’ ότι πιστεύαμε.
Και η ομάδα ειδικών που ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis ανακοίνωσε και ασχολείται συνολικά με το υδραυλικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, θα μας υποδείξει τί πρέπει να γίνει.
Πάντως στη Θεσσαλία έπεσαν περίπου 8 δις κυβικά νερού. Η λίμνη Πλαστήρα άδεια χωράει «μόλις» 400 εκ. κυβικά νερού. Τα συμπεράσματα δικά σας.
«Ναι αλλά είναι απότομος, καμιά φορά εριστικός κλπ», θα πει κάποιος. Παρόλα αυτά, έτσι είναι ο Αγοραστός. Και ελπίζω -όπως και ο ίδιος δήλωσε- να πήρε το μήνυμα.
Δεν ψηφίζουμε όμως για την παρέα που θα πάμε διακοπές ή θα μας πει ωραίες ιστορίες. Για το μέλλον του τόπου ψηφίζουμε. Και δεν είναι εποχές για πειράματα.
Δεν έχω βγει να πιω καφέ με τον Αγοραστό και μπορεί να μην πιούμε και στο μέλλον.
Ως Περιφερειάρχης όμως ασχολήθηκε, έτρεξε, πάλεψε, έκανε έργο. Βοήθησε το τόπο μου, τον τόπο του, τη Θεσσαλία. Και αυτό του το αναγνωρίζω.
Και κάτι εξίσου σημαντικό. Έχει μία ομάδα που στα δύσκολα ήταν εδώ και γνωρίζει.
Κάποιες συγκρίσεις, ειδικά για τα μέρη μου που όλοι ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα, είναι συντριπτικές υπέρ της ομάδας του Αγοραστού.
Σκεφτείτε όλα αυτά πριν την κάλπη.
Κυριακή… κοντή γιορτή!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνασπίζονται γιά να σώσουν το τομάρι τους.
    Αυτό έλειψε να μην το κάνει ο “έξυπνος”.
    Βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά Άρη. ????????????

  2. Δηλαδή γιατί μας ενδιαφέρει που δεν είναι κλασσικός φίλος με τον Κώστα και δεν ηπιε η δε θα πιει καφε ? Η μήπως διαχωρίζει την προσωπική του θεση απο την κυβερνητική?

  3. Δεν νομίζω ότι ο Παπαστεργίου με την ανάρτηση του αυτή,ότι πριμοδοτεί τον Αγοραστούλη.. απεναντίας τον σφάζει με το γάντι, άσχετα αν στο τέλος καταλήγει με στήριξη στο πρόσωπο του… παρεπιπτόντως ούτε και εγώ θα έπινα καφέ με τον εγωπαθή και καβαλημένο Αγοραστό ..

  4. Φίλοι μου μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό….η Δημοκρατία δεν έχει Βασιλιάδες, πρίγκιπες και μονιμότητες….υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι και ικανοί με γνώσεις και διάθεση για προσφορά. 12 χρόνια είναι υπεραρκετά.Τους ευχαριστούμε για όσα έκαναν ,αλλά αφού δεν είχαν οι ίδιοι το σθένος της παραίτησης,τους παραίτησε ο λαός .Περισσότερες θητείες οδηγούν σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια….και οι 3 θητείες είναι πολλές…. εξάλλου ουδείς αναντικατάστατος !

  5. Σατανική η ανάρτηση Παπαστεργίου ! Μαζί με τους εκβιασμούς των κυβερνητικών στελεχών έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στο να χάσει ο Αγοραστός τουλάχιστον στα Τρίκαλα !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης