Πνίγηκαν τα όνειρα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο Ιόνιο! Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα έχασαν στην Κέρκυρα και αποχαιρέτησαν τις λιγοστές ελπίδες για άνοδο Τις λιγοστές έτσι και αλλιώς ελπίδες τους για άνοδο τα Τρίκαλα τις … έπνιξαν στο Τα Τρίκαλα έχασαν στην Κέρκυρα και αποχαιρέτησαν τις λιγοστές ελπίδες για άνοδο Τις λιγοστές έτσι και αλλιώς ελπίδες τους για άνοδο τα Τρίκαλα τις … έπνιξαν στο Rating: 0

Πνίγηκαν τα όνειρα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο Ιόνιο!

Πνίγηκαν τα όνειρα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο Ιόνιο!

Τα Τρίκαλα έχασαν στην Κέρκυρα και αποχαιρέτησαν τις λιγοστές ελπίδες για άνοδο

Τις λιγοστές έτσι και αλλιώς ελπίδες τους για άνοδο τα Τρίκαλα τις … έπνιξαν στο Ιόνιο χάνοντας απο την Κέρκυρα με 1-0 η οποία πλέον απομακρύνθηκε 11 βαθμούς απο τους «κυανέρυθρους» που έχουν μείνει δέκα βαθμούς πίσω απο την δεύτερη Λάρισα και οχτώ απο τον 3ο Απόλλωνα. Διαφορές μεγάλες που δεν μπορούν να ανατραπούν στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Σε ένα παιχνίδι όπου υποτίθεται ότι παιζόταν το τελευταίο χαρτί για την άνοδο τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν πολύ κατώτερα των περιστάσεων με τον Ψιμουλάκη να αφήνει στον πάγκο το μόνον αξιόπιστο επιτελικό του μέσο τον Στεφάνοβιτς προτιμώντας τον Φαγιέ που ήταν σε άλλο γήπεδο.

Όταν μπήκε ο Στεφάνοβιτς στην επανάληψη τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με δύο κλασσικές ευκαιρίες που έχασε ο Δουκάκης αλλά στην συνέχεια ο Αρναρέλης βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, έβαλε την Κέρκυρα σε θέση οδηγού με τα Τρίκαλα να μην μπορούν μέχρι το τέλος να βρουν τον τρόπο να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.  Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ. Γιαννουγλίδη (Αθηνών), Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χιώτης, Μουμίν των Τρικάλων και ο Μπαλντοβαλίεφ της Κέρκυρας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κέρκυρα (Αλ. Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιτζίδης, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ζορμπάς (85′ Κρητικός), Ντουαλά, Αρναρέλης, Παμπίδης (53′ Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ (72′ Ανδρεόπουλος)

ΑΟ Τρίκαλα (Στ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Παπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ (46′ Στεφάνοβιτς), Δουκάκης (65′ Φλίγκος), Ναβάρο, Βρούτσινα (46′ Κουσκουνάς)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή