Ποδηλατικά νέα από τον ΠΑΣ Ασκληπιός Reviewed by Momizat on . Το διήμερο 29-30 Μαρτίου 2014 στα Κανάλια του Νομού Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε αγώνας πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας  . Το Σάββατο στον αγώνα του χρονομέτρου  Το διήμερο 29-30 Μαρτίου 2014 στα Κανάλια του Νομού Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε αγώνας πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας  . Το Σάββατο στον αγώνα του χρονομέτρου  Rating: 0

Ποδηλατικά νέα από τον ΠΑΣ Ασκληπιός

Ποδηλατικά νέα από τον ΠΑΣ Ασκληπιός

Το διήμερο 29-30 Μαρτίου 2014 στα Κανάλια του Νομού Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε αγώνας πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας  .

Το Σάββατο στον αγώνα του χρονομέτρου  2 χ.λ.μ ο αθλητής  Μέλιος Λεωνίδας κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Μίνι μικρά. Στην κατηγορία Παίδων 14χ.λ.μ  ο Ζώης Ελευθέριος κατέλαβε την έκτη θέση με έβδομο τον Πάλλα Γεώργιο.

Την επόμενη μέρα στον αγώνα αντοχής στην κατηγορία Παίδων 50 χ.λ.μ οι αθλητές  του Ασκληπιού προσπάθησαν για το καλύτερο και μετά από  έναν εξαντλητικό αγώνα ο Ζώης Ελευθέριος κατέλαβε την πέμπτη θέση και ο Πάλλας Γιώργος  την έβδομη.

Η προετοιμασία του Συλλόγου συνεχίζεται κανονικά πραγματοποιώντας προπονήσεις κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο από την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων στις 15:30.

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση του Συλλόγου μας επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ  ΕΦΟΔΙΑ  ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ  ΗΛΙΑΣ

‘TRENCH’     ΕΝΔΥΜΑΤΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας