Ποδηλατική δεξιοτεχνία για παιδιά δημοτικών σχολείων Reviewed by Momizat on . Tο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Cl Tο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Cl Rating: 0

Ποδηλατική δεξιοτεχνία για παιδιά δημοτικών σχολείων

podilata antikes

Tο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club διοργανώνουν την 1η ποδηλατική δεξιοτεχνία για παιδιά δημοτικών σχολείων. Η διοργάνωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου από τις 10:00, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων. Η εγγραφή για τις δηλώσεις συμμετοχής στην δεξιοτεχνία θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα, από τις 10:00, παρουσία του κηδεμόνα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά.
Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει με οποιονδήποτε τύπο ποδηλάτου έχει στην κατοχή του, αλλά θα πρέπει να φορά ποδηλατικό κράνος. Αν δεν το διαθέτει, οι διοργανωτές θα του παρέχουν ένα δανεικό λίγο πριν την εκκίνηση, για να μπορεί να συμμετέχει στην εκδήλωση. Θα βραβευτούν συνολικά 18 μαθητές – μαθήτριες, με μετάλλια και διπλώματα.

Αφήστε το σχόλιο σας