ΠΟΔΗΛΑΤΟ – Mobility από την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Εμείς, οι μαθητές της ομάδας ECOMOBILITY του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων συναντήσαμε και μιλήσαμε με τον αθλητή-ποδηλατοδρόμο και «θρύλο» της πόλης μας κύριο Στέλιο Εμείς, οι μαθητές της ομάδας ECOMOBILITY του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων συναντήσαμε και μιλήσαμε με τον αθλητή-ποδηλατοδρόμο και «θρύλο» της πόλης μας κύριο Στέλιο Rating: 0

ΠΟΔΗΛΑΤΟ – Mobility από την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

ΠΟΔΗΛΑΤΟ – Mobility από την ομάδα του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Εμείς, οι μαθητές της ομάδας ECOMOBILITY του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων συναντήσαμε και μιλήσαμε με τον αθλητή-ποδηλατοδρόμο και «θρύλο» της πόλης μας κύριο Στέλιο Βάσκο και την ομάδα του.

Το Σάββατο 11/1/2014 έγινε η συνάντηση μας με τον κύριο Βάσκο μπροστά στο γήπεδο της πόλης μας, λίγο πριν ξεκινήσουν όλοι μαζί για την καθιερωμένη ποδηλατάδα τους, καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα σε όλη την πόλη και τα περίχωρά της αλλά και κοντινούς νομούς.

podil1Εντύπωση μας έκανε η ευγένεια με την οποία ο κύριος Βάσκος απάντησε στις ερωτήσεις μας(σχετικές με το πρόγραμμά μας – ECOMOBILITY) αλλά και η διάθεση όλων να μας βοηθήσουν στην εργασία μας. Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον κύριο Βάσκο η ανάγκη «αλλαγή της νοοτροπίας» και σεβασμού των οδηγών όλων των οχημάτων στους κανόνες του Κ.Ο.Κ.

Παρ’ όλο που τους καθυστερήσαμε  στους χρόνους τους δεν διαμαρτυρήθηκαν, αλλά ευχαρίστως έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί μας και με την καθηγήτριά μας κ.Αστρίτη.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»!!

Η ομάδα του ECOMOBILITY

του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή