Ποδοσφαιριστής εν ενεργεία ετών 63 Reviewed by Momizat on . Ο λόγος για τον αγέραστο Χρήστο Στεργιόπουλο.Ακούγεται σαν ψέμα! Και όμως είναι αλήθεια, αφού ο γερόλυκος Χρήστος Στεργιόπουλος στην ηλικία των 63 ετών (γεννηθε Ο λόγος για τον αγέραστο Χρήστο Στεργιόπουλο.Ακούγεται σαν ψέμα! Και όμως είναι αλήθεια, αφού ο γερόλυκος Χρήστος Στεργιόπουλος στην ηλικία των 63 ετών (γεννηθε Rating: 0

Ποδοσφαιριστής εν ενεργεία ετών 63

stergiopoulos
Ο λόγος για τον αγέραστο Χρήστο Στεργιόπουλο.Ακούγεται σαν ψέμα! Και όμως είναι αλήθεια, αφού ο γερόλυκος Χρήστος Στεργιόπουλος στην ηλικία των 63 ετών (γεννηθείς το μακρινό 1952!) συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων όπου μετέχει στην Β’ ΕΠΣΛ!
Του Χρήστου Γκατζούλη
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο όρεξη διαθέτει ακόμη και σε αυτή την ιδιαίτερα προχωρημένη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή! Δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ το Σάββατο (18/4) όταν τον συναντήσαμε στο γήπεδο της Ανθούπολης αρκετοί τον ρωτούσαν πόσο ακόμη θα αγωνίζεται και απάντησε προς έκπληξη όλων: «Νιώθω πως τώρα ξεκινάω!». Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο του δίνει ζωή αν και αυτή δεν του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο…
stergiopoylos 2
Όπως πληροφορηθήκαμε ξεκίνησε το 1969 από την Θεσσαλονίκη να αγωνίζεται και στη συνέχεια για περίπου 15 χρόνια άφησε το στίγμα του στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Από εκεί και μετά ξεκίνησε μια… περιπλάνηση και γύρισε σχεδόν όλα τα χωρία των Φαρσάλων όπου και αγωνίστηκε!

Δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση για την ηλικία του, πολύ ευδιάθετος και αγαπητός σε όλους! Πραγματικά τέτοιους ανθρώπους χαίρεσαι να τους γνωρίζεις και με την συμπεριφορά τους να δίνουν το καλό παράδειγμα! Μάλιστα εκτός της ομάδας του μετέχει πάντα σε αγώνες με ηθοποιούς αλλά και τον ΣΕΠ Λάρισας.

athleticlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή