ΠΟΕΔΗΝ: Κατά των ατομικών συμβάσεων και των διώξεων στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ενάντια στις ποινικές διώξεις των εργαζομένων και στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων τάσσεται η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της. Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι «η Ενάντια στις ποινικές διώξεις των εργαζομένων και στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων τάσσεται η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της. Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι «η Rating: 0

ΠΟΕΔΗΝ: Κατά των ατομικών συμβάσεων και των διώξεων στα Τρίκαλα

ΠΟΕΔΗΝ: Κατά των ατομικών συμβάσεων και των διώξεων στα Τρίκαλα

Ενάντια στις ποινικές διώξεις των εργαζομένων και στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων τάσσεται η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της.
Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι «η εκδίωξη των εργολάβων, που ‘πίνουν το αίμα’ των εργαζομένων, η επανασύσταση των οργανικών θέσεων στις υποστηρικτικές ειδικότητες και η μόνιμη σταθερή εργασία για όλους» αποτελεί πάγια και διαχρονική της θέση.
Παράλληλα, τάσσεται κατά της σύναψης ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου, για τις οποίες σημειώνουν ότι επιβάλλουν “τον εργασιακό μεσαίωνα στους πρώην εργολαβικούς εργαζόμενους, καθώς τους στερούν από βασικά εργασιακά δικαιώματα”
Η ΠΟΕΔΗΝ προκρίνει ως λύση «την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου, για υποχρεωτική εκδίωξη των εργολάβων και την πρόσληψη των εργολαβικών εργαζόμενων με συμβάσεις εργασίας (αορίστου χρόνου)» και καταλογίζει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας σύμπνοια με του κουαρτέτο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή