ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Απειλή» για μποϊκοτάζ στις εκλογές Reviewed by Momizat on . Με απεργία απειλεί η ΠΟΕ - ΟΤΑ τις ημέρες των εκλογών, σε περίπτωση που δεν καθοριστεί το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης, καθώς οι εκπρόσωποι των δημοτικών υπαλ Με απεργία απειλεί η ΠΟΕ - ΟΤΑ τις ημέρες των εκλογών, σε περίπτωση που δεν καθοριστεί το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης, καθώς οι εκπρόσωποι των δημοτικών υπαλ Rating: 0

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Απειλή» για μποϊκοτάζ στις εκλογές

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Απειλή» για μποϊκοτάζ στις εκλογές

Με απεργία απειλεί η ΠΟΕ – ΟΤΑ τις ημέρες των εκλογών, σε περίπτωση που δεν καθοριστεί το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης, καθώς οι εκπρόσωποι των δημοτικών υπαλλήλων αναφέρουν πως δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ

«Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει νέα συνάντηση όπου θα δοθούν σαφείς απαντήσεις, αλλά το περιθώριο που δόθηκε γι’ αυτήν τελειώνει»,
τονίζει η Ομοσπονδία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει αναλυτικά:

«Επειδή η δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών δεν πραγματοποιήθηκε και είμαστε πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προειδοποιούμε ότι, σε περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα απαντήσεις και δεσμεύσεις προσανατολιζόμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα σε αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που αναμένει εναγωνίως να «εκφραστεί» στις επερχόμενες εκλογές.

Δηλώνουμε πως δεν είναι σκοπός των εργαζομένων να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην «επιλεκτική αντιμετώπιση» εργαζομένων που θα εργαστούν για τον ίδιο σκοπό και στο συνεχή εξευτελισμό και απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εκείνοι που κατά κύριο λόγο επωμίζονται το μεγάλο βάρος της εκλογικής διαδικασίας και απαιτούν τουλάχιστον ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ-ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ».

Αφήστε το σχόλιο σας