«Ποιήματα που γράψαμε μαζί» της Τρικαλινής Ελένης Αλεξίου Reviewed by Momizat on . Καινούρια συλλογή ποιημάτων από την Ελένη Αλεξίου. Τα «Ποιήματα που γράψαμε μαζί» είναι η δεύτερη συλλογή της Τρικαλινής ποιήτριας και κυκλοφορεί από τις εκδόσε Καινούρια συλλογή ποιημάτων από την Ελένη Αλεξίου. Τα «Ποιήματα που γράψαμε μαζί» είναι η δεύτερη συλλογή της Τρικαλινής ποιήτριας και κυκλοφορεί από τις εκδόσε Rating: 0

«Ποιήματα που γράψαμε μαζί» της Τρικαλινής Ελένης Αλεξίου

alexiou_eleni
Καινούρια συλλογή ποιημάτων από την Ελένη Αλεξίου. Τα «Ποιήματα που γράψαμε μαζί» είναι η δεύτερη συλλογή της Τρικαλινής ποιήτριας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μελάνι.
Η πρώτη παρουσίαση της συλλογής στο κοινό θα γίνει στα Τρίκαλα στις αρχές Μαΐου.
Η Ελένη Αλεξίου γεννήθηκε και ζει στα Τρίκαλα. Σπούδασε Φιλολογία (κατεύθυνση Κλασικών Σπουδών) στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έλαβε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση (Master of Arts in Education) από το University of Bath, U.K. Διδάσκει κλασική κιθάρα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Έγραψε «Το Φλας», ποιητική συλλογή, που εκδόθηκε το 2009 από τις εκδόσεις λογείον. Ποιήματα της συλλογής διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης InterArtia 2009. «Το Φλας» συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Around the world in 80+ books” της Βιβλιοθήκης του University of Bath.

Συνεργάζεται με έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά (Εμβόλιμον, Κοράλλι, Μανδραγόρας, Ποιείν, Πλανόδιον, Οροπέδιο, notationes) δημοσιεύοντας ποίηση, διήγημα και κριτική.
alexiou_book

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή