Ποια γυναίκα είναι τελικά ογκρέσα; Reviewed by Momizat on . Από τη μια, ο συγγραφέας. Από την άλλη, το θέμα το βιβλίου. Και στη μέση, ο καύσωνας. Αλλά νικήθηκε αυτός, από την παρουσία των τρικαλινών γυναικών, οι οποίες κ Από τη μια, ο συγγραφέας. Από την άλλη, το θέμα το βιβλίου. Και στη μέση, ο καύσωνας. Αλλά νικήθηκε αυτός, από την παρουσία των τρικαλινών γυναικών, οι οποίες κ Rating: 0

Ποια γυναίκα είναι τελικά ογκρέσα;

Ποια γυναίκα είναι τελικά ογκρέσα;

Από τη μια, ο συγγραφέας. Από την άλλη, το θέμα το βιβλίου. Και στη μέση, ο καύσωνας. Αλλά νικήθηκε αυτός, από την παρουσία των τρικαλινών γυναικών, οι οποίες κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων χθες το απόγευμα.
Ο Κώστας Κρομμύδας, ο συντοπίτης ηθοποιός με διαδρομή πλέον και στη συγγραφή βιβλίων, παρουσίασε τη νέα του δημιουργία «Ογκρέσα».

Ένα βιβλίο που συνδυάζει το μυστήριο με τις πράξεις μιας «γυναίκας – δηλητήριο» (αυτό σημαίνει ογκρέσα, στα ισπανικά). Κα μίλησαν για αυτό, η κ. Κατερίνα Κοπάνου, εργοθεραπεύτρια, με συγκεκριμένα στοιχεία για την πλοκή, ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Κατσιάνης, ενώ συντόνιζε και αναφέρθηκε στην αίσθηση που αφήνει το βιβλίο, η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και μηχανολόγος μηχανικός κ. Βασιλένα Μητσιάδη.

Ο ίδιος ο συγγραφέας έθεσε πτυχές του βιβλίου, χωρίς να αποκαλύπτει την ουσία του, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο εκλεγμένος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημ. Παπαστεργίου.
Πολλές συμπολίτισσες φωτογραφήθηκαν με τον Κ. Κρομμύδα, ενώ η διοργάνωση του βιβλιοπωλείου Δήμητρας Παπαγιάννη, ήταν άψογη.
Θανάσης Μιχαλάκης

ogresa5 ogresa1 ogresa2 ogresa4

krommidas_vivlio

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή