Δρομολογούνται απρόβλεπτες εξελίξεις στο Δήμο Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Tο εναρκτήριο λάκτισμα προκειμένου να ξεκινήσουν τα στοιχήματα στη Καλαμπάκα για το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Μετεώρων, αποτέλεσε η ανάδειξη του κ. Λευ Tο εναρκτήριο λάκτισμα προκειμένου να ξεκινήσουν τα στοιχήματα στη Καλαμπάκα για το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Μετεώρων, αποτέλεσε η ανάδειξη του κ. Λευ Rating: 0

Δρομολογούνται απρόβλεπτες εξελίξεις στο Δήμο Μετεώρων

Δρομολογούνται απρόβλεπτες εξελίξεις στο Δήμο Μετεώρων

Tο εναρκτήριο λάκτισμα προκειμένου να ξεκινήσουν τα στοιχήματα στη Καλαμπάκα για το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Μετεώρων, αποτέλεσε η ανάδειξη του κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου ως επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η περιοχή “Δόξα τω Θεώ” βρίθει από πολιτική φιλοδοξία και αυτοδιοικητικούς φωστήρες ιδιαίτερα στη δεξιά παράταξη, ενώ τα προβλήματα του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου του νομού συνεχίζουν να χρονίζουν.

Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του νυν Δημάρχου κ. Αλέκου ιδιαίτερα μετά την αποπομπή του πρώην προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παπαχρήστου και η πληθώρα μνηστήρων από την άλλη πλευρά, κάνουν οποιαδήποτε πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης του 2023 παρακινδυνευμένη. 

Αυτό που είναι σίγουρο είναι, ότι το προσεχές διάστημα οι διεργασίες θα ενταθούν και νέες συμμαχίες θα εμφανιστούν, με τους μεγαλοπαράγοντες της περιοχής και τα πολιτικά γραφεία να κρατούν ακόμη στάση αναμονής.

Κρίσιμο πάντως στοιχείο που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις, αποτελεί σίγουρα η επιτυχία η όχι του κ. Αβραμόπουλου ως ηγέτη του συνδυασμού “Δύναμη ευθύνης” και η στάση των έτερων διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου (Ι. Μπουτίνας, Β. Μπούρας κλπ).

Κομβικό επίσης ρόλο θα παίξει και ο βαθμός συνοχής που θα διατηρήσουν οι αντίπαλες παρατάξεις τα επόμενα κρίσιμα δύο χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον αναμένεται συναρπαστικό για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Μετεώρων και ευχής έργον είναι, οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ρεαλιστική πρόταση για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και να μην αναλώνονται σε ακατάσχετη η ανούσια προβολή στα τοπικά ΜΜΕ.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή