Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με την Ηρώ Διώτη Reviewed by Momizat on .   Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας   Δημήτρης (Τάκης) Γιαλαμάς   Γεννήθηκε το 1952 στην Κοιλάδα Λάρισας. Είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και   Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας   Δημήτρης (Τάκης) Γιαλαμάς   Γεννήθηκε το 1952 στην Κοιλάδα Λάρισας. Είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και Rating: 0

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με την Ηρώ Διώτη

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με την Ηρώ Διώτη

 

Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας

 

Δημήτρης (Τάκης) Γιαλαμάς

 

Γεννήθηκε το 1952 στην Κοιλάδα Λάρισας. Είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και εργάζεται στο Δήμο Λάρισας. Ενεργό μέλος του αριστερού συνδικαλιστικού κινήματος, δραστηριοποιήθηκε μέχρι το 1978 στην Αθήνα. Από το 1979 και μέχρι το 1998, εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, όπου διετέλεσε Γενικό Γραμματέας του και Αντιπρόεδρος. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Από το 1999 μέχρι και σήμερα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου ν. Λάρισας και του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στέλεχος του ΣΥΝ και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

 

Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας

 

Στέλιος Αναστασόπουλος

 

Πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιολογία της Άσκησης του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια. Ασχολήθηκε μέχρι το 2003 με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως αθλητής του ΓΣ Καλλιθέα (άλμα εις ύψος). Έχει δουλέψει στην ιδιωτική εκπαίδευση και για 10 χρόνια στο δημόσιο σχολείο. Μέχρι στιγμής έχει υπηρετήσει σε αρκετές δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες της χώρας καθώς και στα Γυμνάσια του Κέδρου και του Προαστίου.

Διετέλεσε γραμματέας του ΣΥΝ Καλλιθέας ενώ το 2009 εξελέγη γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΕ) του ΣΥΝ Καρδίτσας. Το 2012 εξελέγη στη θέση του Γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην 4η πανελλαδική συνδιάσκεψη (Δεκ 2012) εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 1ο συνέδριο. Παρών στα κινήματα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ), για τη δημόσια παιδεία (άρθρο 16), κατά του φασισμού και στις αντιμνημονιακές συλλογικότητες του νομού.

Είναι 39 ετών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας

 

Γεώργιος Α. Σταμπουλής

 

Ο Γιώργος Σταμπουλής είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Είναι κάτοχος Μάστερ Επιστημών (M.Sc.) στη Διοίκηση Τεχνολογίας και Διδακτορικού Φιλοσοφίας (D.Phil.) στην Επιστημονική και Τεχνολογική Πολιτική από την Ερευνητική Μονάδα Επιστημονικής Πολιτικής (SPRU) του Πανεπιστημίου του Sussex (H.B.).

Είναι Λέκτορας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου διδάσκει και ερευνά στα αντικείμενα της Οικονομικής και της Διοίκησης της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, της Επιχειρηματικότητας και της πολιτικής για την Έρευνα την Τεχνολογία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Η έρευνά του αφορά στην πολιτική για την επιχειρηματικότητα στην οικονομία της γνώσης, την τεχνολογική αλλαγή και την καινοτομία στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στον Τουρισμό και στην ανάπτυξη των συνεταιριστικών και αλληλέγγυων επιχειρηματικών σχημάτων.

Συνέβαλλε στην ίδρυση και ανάπτυξη της Μονάδας Καινοτομία και Επιχειρηματικότητας  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει εργασθεί για την ανάπτυξη υποδομών και μηχανισμών υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της καινοτομίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς της Περιφέρειας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στο νεολαιίστικο και οικολογικό κίνημα. Ήταν μέλος του Ρήγα Φεραίου και ιδρυτικό μέλος του «Πανθεσσαλικού Δικτύου Φορέων και Πολιτών ενάντια στα μεταλλαγμένα». Είναι αντιπρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Βιομηχανίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Υποψήφιος Αντιπεριφεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων

 

Χρήστος Σιμορέλης

 

Γεννήθηκε στη Μουριά Τρικάλων από γονείς αγρότες. Σπούδασε φαρμακευτική στη Bologna της Ιταλίας. Ζει και εργάζεται ως φαρμακοποιός στα Τρίκαλα. Οργανώθηκε στο χώρο της Αριστεράς ως φοιτητής στα χρόνια της δικτατορίας.

Είναι μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και πρώην γραμματέας της ΝΕ του Συνασπισμού Τρικάλων.

Συνδικαλιστής στο χώρο της υγείας, πρώην γραμματέας του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων καθώς επίσης και στο χώρο του αθλητισμού ως πρώην γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Τρικάλων.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας