Ποιοι παίζουν…. για υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται την άνοιξη του  2019, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για τις υποψηφιότητες ε Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται την άνοιξη του  2019, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για τις υποψηφιότητες ε Rating: 0

Ποιοι παίζουν…. για υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Τρικάλων

Ποιοι παίζουν…. για υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Τρικάλων
Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται την άνοιξη του  2019, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για τις υποψηφιότητες ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα δοθούν τα παραδοσιακά «χρίσματα».
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 
Εκπεφρασμένη η πρόθεση του Δημήτρη Παπαστεργίου να διεκδικήσει για μια ακόμη αυτοδιοικητική περίοδο τον δήμο Τρικκαίων .
Από την παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Λάππα δεν φαίνεται κανένας ακόμη να διεκδικεί το “δαχτυλίδι” .
Απών από την προσεχή εκλογική αναμέτρηση ο Δημήτρης Παπαθανασίου του «Φυσάει Κόντρα” [ το δήλωσε από την επομένη των προηγούμενων εκλογών ] ενώ από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Γιωργος Καϊκης αν θα είναι ή όχι είναι υπόθεση του ΚΚΕ .
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Σύριζα και στην αυτοδιοικητική του επιλογή ενώ μετρούν «εχθρούς …και φίλους ” ο Γιώργος Οικονόμου και ο Δημήτρης Οικονόμου .
Δεν έχουν εκφραστεί ακόμη ο Δημήτρης Χατζηγάκης και ο Γιώργος Μητσιούλης . 
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ 
Ο νυν δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος απεσύρθη λόγω κωλύματος ο  προϊστάμενος της α/θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μπουλούμπασης . Τελευταία ακούγεται για μια ακόμη φορά το όνομα του γιατρού Γιάννη Σακελαρίου . 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ
Φουλάρει τις μηχανές … ο νυν δήμαρχος Κώστας Μαράβας για μια νέα δημαρχιακή περίοδο ενώ τη φιλοδοξία του εξέφρασε και ο γνωστός γιατρός Θόδωρος Χήρας .
Άγνωστο τι θα πράξει ο πρώην δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος . Στάση αναμονής για τους πρώην δημάρχους Νίκο Τόλια και Νίκο Παλαντζά . 
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 
Ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης δείχνει την ξεκάθαρη επιθυμία του να είναι και πάλι υποψήφιος και να διεκδικήσει  τον δήμο Καλαμπάκας ενώ επίσημα μέχρι τώρα εξέφρασε τη φιλοδοξία του ο προϊστάμενος δικαστικού της εφορίας Τρικάλων Θοδωρής Αλέκος . Άγνωστες οι προθέσεις του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σακελαρίου .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή