Ποιοι ποδηλατόδρομοι; Reviewed by Momizat on . Ποδηλατόδρομοι; Τι είναι αυτό; Εκεί που επί της θητείας της Δημοτικής Αστυνομίας δίνονταν κλήσεις και πρόστιμα στους οδηγούς που πάρκαραν τα Ι.Χ τους και απολάμ Ποδηλατόδρομοι; Τι είναι αυτό; Εκεί που επί της θητείας της Δημοτικής Αστυνομίας δίνονταν κλήσεις και πρόστιμα στους οδηγούς που πάρκαραν τα Ι.Χ τους και απολάμ Rating: 0

Ποιοι ποδηλατόδρομοι;

Ποιοι ποδηλατόδρομοι;

Ποδηλατόδρομοι; Τι είναι αυτό; Εκεί που επί της θητείας της Δημοτικής Αστυνομίας δίνονταν κλήσεις και πρόστιμα στους οδηγούς που πάρκαραν τα Ι.Χ τους και απολάμβαναν οι λάτρεις του ποδηλάτου τη βόλτα τους; Ε αυτό ξεχάστε το! Δεν υπάρχει! Από συνήθεια και λόγω του διαφορετικού χρωματισμού τους και της οριοθέτησης τους. τους θυμόμαστε ακόμα.

Κατά μήκος τους έχουν βολευτεί άνετα αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και κανένας δε νοιάζεται.

H φωτογραφια είναι απ;o την οδό Κοραή της πόλης μας. Οι ποδηλάτες κινδυνεύουν, αντί να απολαύσουν τη βόλτα τους, να τραυματιστούν ή στην καλύτερη περίπτωση να μυηθούν στην προσπέλαση εμποδίων, κάτι που σε μεταφορικό επίπεδο θα τους χρειαστεί… Δεν έχουμε παρά με δηκτικό και χιουμοριστικό ύφος να καταγράφουμε τη δεινή πραγματικότητα, όπως τη βιώνουμε, μήπως και ιδρώσει και κανένα αφτί… Εκλογές κοντοζυγώνουν!

Αφήστε το σχόλιο σας