"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ποιον “δείχνει” ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λανγκάρτ

lafarm

Σχετικά άρθρα

(Αναδημοσίευση από Real.gr)

Τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, «δείχνει» ως υπαίτιο για τον χειρισμό και την τύχη της περίφημης λίστας Λαγκάρντ ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει το Ειδικό Δικαστήριο -το δεύτερο στη διάρκεια της μεταπολίτευσης- με μοναδικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό, η Realnews αποκαλύπτει το απολογητικό του υπόμνημα στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Όσα αναφέρει σε αυτό προδιαγράφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την υπερασπιστική γραμμή που αναμένεται να ακολουθήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Ι. Διώτη ως εκείνον, ο οποίος κατέστρεψε το usb που του παρέδωσε και μάλιστα όχι κατά λάθος αλλά εσκεμμένα!

Αφήνει δε σαφείς αιχμές ότι αυτό που τελικώς παρέδωσε ο πρώην εισαγγελέας στον διάδοχό του υπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο, ήταν «πειραγμένο», αρνούμενος ότι εκείνος προχώρησε σε οποιαδήποτε αλλοίωση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ ή ότι έκανε οποιαδήποτε συνεννόηση με τους συγγενείς του, προκειμένου να αφαιρέσει τα ονόματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης