Ποιον “δείχνει” ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λανγκάρτ Reviewed by Momizat on . (Αναδημοσίευση από Real.gr) Τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, «δείχνει» ως υπαίτιο για τον χειρισμό και την τύχη της περίφημης λίστας Λαγκάρντ ο πρώη (Αναδημοσίευση από Real.gr) Τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, «δείχνει» ως υπαίτιο για τον χειρισμό και την τύχη της περίφημης λίστας Λαγκάρντ ο πρώη Rating: 0

Ποιον “δείχνει” ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λανγκάρτ

Ποιον “δείχνει” ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λανγκάρτ

(Αναδημοσίευση από Real.gr)

Τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, «δείχνει» ως υπαίτιο για τον χειρισμό και την τύχη της περίφημης λίστας Λαγκάρντ ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει το Ειδικό Δικαστήριο -το δεύτερο στη διάρκεια της μεταπολίτευσης- με μοναδικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό, η Realnews αποκαλύπτει το απολογητικό του υπόμνημα στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Όσα αναφέρει σε αυτό προδιαγράφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την υπερασπιστική γραμμή που αναμένεται να ακολουθήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Ι. Διώτη ως εκείνον, ο οποίος κατέστρεψε το usb που του παρέδωσε και μάλιστα όχι κατά λάθος αλλά εσκεμμένα!

Αφήνει δε σαφείς αιχμές ότι αυτό που τελικώς παρέδωσε ο πρώην εισαγγελέας στον διάδοχό του υπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο, ήταν «πειραγμένο», αρνούμενος ότι εκείνος προχώρησε σε οποιαδήποτε αλλοίωση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ ή ότι έκανε οποιαδήποτε συνεννόηση με τους συγγενείς του, προκειμένου να αφαιρέσει τα ονόματά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας