"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Σαμαράς που θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ηλιάδη.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βαγγέλης Σαμαράς είναι παντρεμένος με την Αρετή Βάλλα και έχει 2 κορίτσια. Την Ελένη 23 ετών και τη Δήμητρα 22 ετών.

 

Είναι επιχειρηματίας στη πόλη των Τρικάλων με την ομώνυμη επιχείρηση Οίνων, Ποτών, Νερών και Αναψυκτικών εδώ και 28 χρόνια συνεχίζοντας τη παράδοση στο χώρο από το 1975 που την ίδρυσε ο πατέρας του.

 

Διετέλεσε άμισθο μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΤ τη περίοδο 2011-2014. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής του Α.Ο Πύργου και συνέβαλλε ώστε το γήπεδο της συνοικίας του Πύργου να είναι από τα καλύτερα του δήμου.

 

Παρεμβαίνει χρόνια τώρα στην αυτοδιοικητική ζωή της πόλης καταγγέλοντας τα κακώς κείμενα και κάνοντας προτάσεις για τη πόλη που ονειρεύεται.

 

Δίνει ιδιαίτερο βάρος στα παιδιά καθώς πολλά άρθρα του αφορούν την έλλειψη παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων . Δε θέλει να μένει ούτε ένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

 

Τονίζει την αναγκαιότητα επιπλέον χώρων πρασίνου και πιστοποιημένων παιδικών χαρών. Μιλά για την αξιοποίηση της Βιομηχανικής Περιοχής καθώς ο δήμος Τρικκαίων βρίσκεται σε κεντροβαρη θέση και πρέπει να αξιοποιηθεί με ένα κέντρο logistics.

 

Τονίζει ότι στο δήμο Τρικκαίων πρέπει να λειτουργήσει συσκευαστήριο για να μπορούν τα προϊόντα αυτής της γης να ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο.

 

Τονίζει την ανάγκη δημιουργίας κτηνοτροφικού πάρκου, την αξιοποίηση του Ζωολογικού κήπου που όμοιος του δεν υπάρχει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για το σχολικό τουρισμό, την ανταποδοτική ανακύκλωση, την έρευνα για τη Γεωθερμία της περιοχής και αξιοποίηση της παρακαταθήκης που άφησαν αθλητές αυτής της πόλης, όπως ο Βάσκος, με τη αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου σήμερα ποδηλατοδρομιου των Καρυών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης