Ποιος είναι ποιος; Reviewed by Momizat on . - Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 1977 με τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκε βουλευτής της. - Ο γκαντέμης πρωθυπουργός Μητσοτάκης το 1989 τον έκανε υπουργό εξωτερικώ - Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 1977 με τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκε βουλευτής της. - Ο γκαντέμης πρωθυπουργός Μητσοτάκης το 1989 τον έκανε υπουργό εξωτερικώ Rating: 0

Ποιος είναι ποιος;

Ποιος είναι ποιος;

– Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 1977 με τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκε βουλευτής της.
– Ο γκαντέμης πρωθυπουργός Μητσοτάκης το 1989 τον έκανε υπουργό εξωτερικών και βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή. Του γκρέμισε την κυβέρνηση, βούλιαξε την Νέα Δημοκρατία και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
– Το 1993 δημιούργησε δικό του κόμμα που γρήγορα διαλύθηκε και αυτόν τον ξέχασαν όλοι, ακόμα και η μάνα του, που λένε.
– Για λόγους που επίσης κανένας δεν κατάλαβε τον ξαναγύρισαν (ποιοι άραγε;) στη Ν. Δημοκρατία και παρ’ όλο που ήταν το ποιο μισητό πρόσωπο στην συντηρητική παράταξη  εκλέχτηκε (ελέω λίστας) ευρωβουλευτής, παρακαλώ.(Δηλαδή κάπως μακριά μέχρι να τον ξανασυνηθίσουν…)
– Στις επόμενες εκλογές εκλέχτηκε βουλευτής και ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ο νεώτερος το έκανε υπουργό πολιτισμού.
Μετά την ήττα της Ν.Δ. (2009) και την αποχώρηση του Κ. Καραμανλή από την αρχηγία της, κέρδισε (άκουσον, άκουσον!) την Ντόρα Μπακογιάννη και κατέλαβε την πρωτοκαθεδρία δηλαδή την προεδρία στο συντηρητικό κόμμα.
– Μετά την κατάρρευση της Ελλάδας από τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου (καταραμένο Καστελλόριζο!), στις εκλογές που ακολούθησαν η Ν.Δ. πλειοψήφησε και ο άνθρωπος που ψάχνουμε ,έγινε πρωθυπουργός !.
– Σπούδασε στην Αμερική και συγκατοίκησε με τον Α. Παπανδρέου (τυχαία;) με τον οποίο έχει τα εξής κοινά σημεία:
1. Διετέλεσαν και οι δύο υπουργοί εξωτερικών.
2. Είχαν και δύο ισχυρές αμφισβητήσεις μέσα στα κόμματά τους και παρ’ όλα αυτά έγιναν κομματικοί αρχηγοί και στην συνέχεια πρωθυπουργοί .
3. Η όλη τους πορεία προς την πρωθυπουργία και οι σχετικές διαδικασίες πέρα από κοινές , είναι ασαφείς και σκοτεινές παρασκηνιακά
4. Η ευφυΐα και η περηφάνια και των δύο αμφισβητήθηκε .
5. Εθισμένοι και έμπειροι και  οι δύο στην καταστροφή, ανέλαβαν εργολαβικά και σε συνεργασία την καταστροφή της Ελλάδας.

Για ποιο πρόσωπο μιλάμε;

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Αν απαντήσουν σωστά περισσότερο από ένας, θα γίνει κλήρωση. Ο πρώτος κερδίζει ένα αρνί, ο δεύτερος τα εντόσθια, ο τρίτος το τομάρι και ο τέταρτος λαμπάδα ή φακό (χωρίς μπαταρίες) και ο πέμπτος, ευχές πολλές .

Για την αντιγραφή

Γκίμτσας Χρήστος

 

Σχόλια (1)

 • Θωμάς Παπασίκας

  Είνοι ο πρωθυπουργός της χώρας ΑντώνηςΣαμαράς !!
  Κερδίζω;

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  Σας παρακαλώ, σε περίπτωση που κέρδισα το αρνί, να το κρατήσετε στο ψυγείο για να το δώσω την Τρίτη στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Μοιράζει ο Τραγάνης τρόφιμα και θα βγάλει φωτογραφία !!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή