Ποιος λέει αλήθεια τελικά ; Reviewed by Momizat on . Eρωτηματικά εγείρουν οι πρόσφατες δηλώσεις στην TRT του υπουργού παιδείας κ.Γαβρόγλου,ότι ουδέποτε υπήρξαν προτάσεις από την Δημοτική αρχή για τις σχολές στα Τρ Eρωτηματικά εγείρουν οι πρόσφατες δηλώσεις στην TRT του υπουργού παιδείας κ.Γαβρόγλου,ότι ουδέποτε υπήρξαν προτάσεις από την Δημοτική αρχή για τις σχολές στα Τρ Rating: 0

Ποιος λέει αλήθεια τελικά ;

Ποιος λέει αλήθεια τελικά ;

Eρωτηματικά εγείρουν οι πρόσφατες δηλώσεις στην TRT του υπουργού παιδείας κ.Γαβρόγλου,ότι ουδέποτε υπήρξαν προτάσεις από την Δημοτική αρχή για τις σχολές στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ειδικά για τον κ. Παπαστεργίου, είχα συναντηθεί μαζί του θεωρώ πως είναι ένας σύγχρονος δήμαρχος, έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική του καταγωγή ή οι προτιμήσεις τους και δεν πρέπει να μπαίνει σε αυτή την κουβέντα. Θα περίμενα ειδικά από τον κ. Παπαστεργίου να μην εμφανίζεται ούτε με βουλευτές από το ένα ή το άλλο κόμμα ούτε με μητροπολίτες κλπ. και να μου στείλει τις ανάγκες που θα ήθελε να θεραπεύσει το πανεπιστήμιο στον τόπο του. Αυτό περίμενα από τον κ. Παπαστεργίου και τους άλλους δημάρχους».

Ευελπιστούμε το υπερδραστήριο γραφείο τύπου του Δημάρχου για φιέστες,μερεμέτια και πανηγύρια,να φιλοτιμηθεί να δώσει μια εξήγηση.

Φυσάει Aνάποδα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή