Ποιος νοιάζεται για αυτά; Reviewed by Momizat on . Μίλησαν για 1018 εμβολιαστικά κέντρα και για 2 εκ. εμβολιασμούς το μήνα και μετά "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". Για ακόμη μια φορά τα λόγια δε συμβαδίζουν με τις πράξεις. Η προμή Μίλησαν για 1018 εμβολιαστικά κέντρα και για 2 εκ. εμβολιασμούς το μήνα και μετά "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". Για ακόμη μια φορά τα λόγια δε συμβαδίζουν με τις πράξεις. Η προμή Rating: 0

Ποιος νοιάζεται για αυτά;

Ποιος νοιάζεται για αυτά;

Μίλησαν για 1018 εμβολιαστικά κέντρα και για 2 εκ. εμβολιασμούς το μήνα και μετά “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

Για ακόμη μια φορά τα λόγια δε συμβαδίζουν με τις πράξεις. Η προμήθεια μικρότερης ποσότητας εμβολίων αλλά και η έλλειψη οργάνωσης εμβολιαστικών κέντρων παρατείνει τις προσδοκίες των πολιτών.

Για μία ακόμη φορά, το Νοσοκομείο καλείται να σηκώσει και το βάρος της εμβολιαστικής φάσης, ως μοναδικό κέντρο εμβολιασμού στη πόλη μας.

Ο εμβολιασμός αποτελεί δράση των δομών της πρωτοβάθμιας υγείας, όπως τα Κέντρα Υγείας και η οργάνωσή τους σε εμβολιαστικά κέντρα θα διευκόλυνε τη πρόσβαση των πολιτών και θα αποφόρτιζε τα ήδη επιβεβαρυμένα νοσοκομεία και τους υγειονομικούς τους.

Αλλά ποιος νοιάζεται για αυτά;

Οι εύκολες λύσεις, τα μεγάλα λόγια, η φωτογράφιση και τα επικοινωνιακά τρικ, είναι όλα εκείνα που καλύπτουν επί ένα χρόνο τη δυστυχία της πανδημίας.

Μια πανδημία που αποτελεί τη καλύτερη δικαιολογία για κάθε λάθος και στραβό του συστήματος που ταλαιπωρεί το κοινωνικό σύνολο.

Χωρίς δικαιολογία… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή