Ποιό γνωστό νεαρό Τρικαλινό στέλεχος προορίζεται για Πρόεδρος σε μεγάλο οργανισμό με την ευλογία Μητσοτάκη ; Reviewed by Momizat on . Παρολίγον υποψήφιος βουλευτής από την Διάβα, με σπουδές στην εκπαίδευση και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αναμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα, την υπουργική απόφαση, γ Παρολίγον υποψήφιος βουλευτής από την Διάβα, με σπουδές στην εκπαίδευση και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αναμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα, την υπουργική απόφαση, γ Rating: 0

Ποιό γνωστό νεαρό Τρικαλινό στέλεχος προορίζεται για Πρόεδρος σε μεγάλο οργανισμό με την ευλογία Μητσοτάκη ;

Ποιό γνωστό νεαρό Τρικαλινό στέλεχος προορίζεται για Πρόεδρος σε μεγάλο οργανισμό με την ευλογία Μητσοτάκη ;

Παρολίγον υποψήφιος βουλευτής από την Διάβα, με σπουδές στην εκπαίδευση και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αναμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα, την υπουργική απόφαση, για να τοποθετηθεί σε μεγάλο οργανισμό πανελλήνιας εμβέλειας με έδρα την Αθήνα, αφού μετά τις σπουδές του στα Γιάννενα μετακόμισε στην πρωτεύουσα για εργασία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, καθώς είχε «άκρη» με το πρώτο όνομα πασίγνωστης τραγουδίστριας του νυχτερινού κέντρου.

Εκεί γνώρισε κόσμο και κοσμάκη, της ΝΔ από το περιβάλλον του Μητσοτάκη, που εργάζονται άλλοι στο Μαξίμου και άλλοι σε υπουργεία.

Οι συγκεκριμένοι τον έβαλαν στην ΟΝΝΕΔ, στη συνέχεια σε γραφεία υπουργών με ρόλο έμμισθου συνεργάτη και τώρα αναμένεται η περαιτέρω αξιοποίησή του.

Είναι μεγάλο ταλέντο και πολιτικός αίλουρος, αφού έχει σαφώς και την στήριξη της Καλαμπάκας!

Καλορίζικος & καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον συμπατριώτη με το ξεχωριστό βιογραφικό!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή