Ποιό είναι το κτήριο της πόλης ; Reviewed by Momizat on . Προσκαλώ τους φίλους μου και ....τους φίλους των φίλων μου στην ομιλία μου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 7.30μ Προσκαλώ τους φίλους μου και ....τους φίλους των φίλων μου στην ομιλία μου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 7.30μ Rating: 0

Ποιό είναι το κτήριο της πόλης ;

Ποιό είναι το κτήριο της πόλης ;

Προσκαλώ τους φίλους μου και ….τους φίλους των φίλων μου στην ομιλία μου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 7.30μμ.

Η ομιλία με θέμα την ιταλική και γερμανική κατοχή της πόλης μας διοργανώνεται από τον Δήμο, την Περιφέρεια και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής. Θα προβληθούν και αρκετές ανέκδοτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο.

Για να σας εισάγω δε στο πνεύμα της ομιλίας ανεβάζω μία φωτογραφία από την περίοδο της ιταλικής κατοχής και σας ζητώ να αναγνωρίσετε το κτήριο της πόλης μας, το οποίο υπάρχει μέχρι σήμερα διατηρώντας μάλιστα ακέραια την αρχιτεκτονική του μορφή.

Η απάντηση στην ομιλία………

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή