Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .   Συνεχίζεται καθημερινά η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χω   Συνεχίζεται καθημερινά η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χω Rating: 0

Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

 

Συνεχίζεται καθημερινά η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χωριά με σκοπό να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ παντού.
Συγκεκριμένα:

► Την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη :

► Στις 9:30πμ αντιπροσωπεία της ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά της Οιχαλίας με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή .

►Από τις 9:30πμ αντιπροσωπείες της ΤΕ Τρικάλων θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες και την εμπορική αγορά των Τρικάλων

►Στις 7μμ αντιπροσωπεία της ΤΕ Τρικάλων με επικεφαλής τη Βάσω Μπακάση θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους των εμπορικών πολυκαταστημάτων και super market

► Στις 7:30μμ ο Αχιλλέας Κανταρτζής θα περιοδεύσει στο Αρδάνι και θα μιλήσει στο καφενείο «Καλόγηρου»

►Από τις 7:30μμ ο Γιώργος Καΐκης ,μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας θα περιοδεύσει στο Πετρωτό και τον Κλοκοτό .

►Στις 8μμ ο Θανάσης Τσιάμης , μέλος της ΤΕ Τρικάλων θα συναντηθεί και θα μιλήσει με αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματοβιοτέχνες στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή