Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .   Συνεχίζεται καθημερινά  η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χωριά   Συνεχίζεται καθημερινά  η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χωριά Rating: 0

Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

KKE

 

Συνεχίζεται καθημερινά  η έντονη πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων με περιοδείες & ομιλίες σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και σε χωριά με σκοπό να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ παντού.

Συγκεκριμένα:

 

Την  Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη   :

 

► Στις 9:30πμ αντιπροσωπεία της ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά της Οιχαλίας με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή .

 

 ►Από τις 9:30πμ αντιπροσωπείες της ΤΕ Τρικάλων θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες και την εμπορική αγορά των Τρικάλων

 

►Στις 7μμ αντιπροσωπεία της ΤΕ  Τρικάλων με επικεφαλής τη Βάσω Μπακάση θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους των εμπορικών πολυκαταστημάτων και super market

 

► Στις 7:30μμ ο Αχιλλέας Κανταρτζής  θα περιοδεύσει στο Αρδάνι και θα μιλήσει στο καφενείο «Καλόγηρου»

 

►Από τις 7:30μμ ο Γιώργος Καΐκης   ,μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας θα περιοδεύσει στο Πετρωτό και τον Κλοκοτό .

 

►Στις 8μμ ο Θανάσης Τσιάμης , μέλος της ΤΕ Τρικάλων  θα συναντηθεί και θα μιλήσει με αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματοβιοτέχνες στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον»

 

 

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  02/9/2015                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή