"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Πολιτική συγκέντρωση της ΛΑΕ με Π. Λαφαζάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Λαϊκή  Ενότητα Τρικάλων καλεί τους Τρικαλινούς πολίτες σε μια Ανοικτή πολιτική εκδήλωση -συζήτηση με ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε.Θέμα της εκδήλωσης:Η πολιτική προτάση της ΛΑ.Ε απέναντι στα μνημόνια και η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου

στο ξενοδόχειο Αχίλλειον  στις 8μ.μ.

Την παραμονή μας στη Ευρωζώνη και στο ευρώ την δοκιμάσαμε 7 χρόνια με άγρια λιτότητα και καταστροφή του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της Ελλάδας  και μάλιστα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που την υπερασπίζονται χωρίς να διαφέρουν σε τίποτα.

Υπεύθυνοι της υπερχρέωσης της χώρας είναι οι πολιτικές της ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων συνοδοιπόρων τους (ΔΗΜ.ΑΡ – ΛΑ.Ο.Σ.) με την  επιλογή ένταξης και παραμονής «πάση θυσία» στην ευρωζώνη , με την πιστή και υπόδουλη   εφαρμογή των απανωτών μνημονίων, τυπικών και άτυπων.

Τα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα εμφανίζουν την επιστροφή   σε εθνικό νόμισμα ως καταστροφή .

Η Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων  ανοίγει σε δημόσια συζήτηση το θέμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Η  μετάβαση από το ευρώ στο νέο εθνικό νόμισμα αποτελεί ΜΟΝΑΔΙΚΗ ρεαλιστική και βιώσιμη επιλογή , απαραίτητη προϋπόθεση για απαλλαγή από τα μνημόνια.

Η ΛΑ.Ε αγωνίζεται για τη συγκρότηση ενός ευρύτατου πολιτικά μετώπου αριστερών, αντιμνημονιακών, προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων που, στη βάση μιας ριζοσπαστικής και βιώσιμης εναλλακτικής πρότασης, μπορεί να δώσει νέα ελπιδοφόρα διέξοδο για τον λαό, τη νεολαία και τη χώρα.

Βασικά σημεία της εναλλακτικής πρότασης της ΛΑ.Ε είναι η ακύρωση

των μνημονίων,η εξόδος απο την ΟΝΕ και η μετάβαση  σε εθνικό νόμισμα,η ρήξη με την νεοφιλελεύθερη Ε.Ε,η διαγραφή του δημοσίου χρέους,η εθνικοποίηση των τραπεζών, η διευρυμένη «σεισάχθεια» στα ιδιωτικά χρέη για τα φτωχά   λαϊκά    στρώματα και τους ανέργους  και ένα πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων και παραγωγικού μετασχηματισμού  της οικονομίας.

Το Γραφείο τύπου της ΛΑ.Ε Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης