Πολλοί Θεσσαλοί στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Reviewed by Momizat on . Nέα διοίκηση απέκτησε η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία παιδιά. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το 3ο Nέα διοίκηση απέκτησε η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία παιδιά. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το 3ο Rating: 0

Πολλοί Θεσσαλοί στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τριτέκνων

Πολλοί Θεσσαλοί στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τριτέκνων

Nέα διοίκηση απέκτησε η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία παιδιά. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το 3ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδας ( Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. ).

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν το Σάββατο με την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας. Σε ένα ιδιαίτερο φιλικό και αισιόδοξο κλίμα ακούστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., έγιναν τοποθετήσεις υποψηφίων και μη και ακούστηκαν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις.

Εκτός από τους Σύνεδρους παρευρέθηκαν οι κ.κ. Κεγκέρογλου Βασίλης Υφυπουργός εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, η κ. Μπέκου Έφη Γενική Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, οι Βουλευτές του Σύριζα κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης και Μητρόπουλος Αλέξης καθώς και η Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. κ. Λιάνα Κανέλλη.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων προέκυψαν τα μέλη του νέου 23μελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:

 

Πρόεδρος : Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ (Ηράκλειο)

Α΄ Αντιπρόεδρος : Κοντός Θεόδωρος (Καρδίτσα)

Β΄ Αντιπρόεδρος : Τσούλιας Στυλιανός (Θεσσαλονίκη)

Γ. Γραμματέας : Χελιουδάκη Μαρία (Χανιά)

Ταμίας : Δήμος Βασίλειος (Πρέβεζα)

Ειδικός Γραμματέας: Βακουφτσή Κερασίνα (Μαγνησία)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Καραγεωργόπουλος Δημήτρης (Πάτρα)

Αναπληρωτής Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: Κοντός Δημήτριος (Περιστέρι)

Γ΄ Αντιπρόεδρος: Μορίση-Τζαβέλλα Μαριάνθη (Μεταμόρφωση)

Αναπληρωτής Ταμίας: Πατσώνα Αικατερίνη (Κοζάνη)

Υπεύθυνος Ενημέρωσης Μελών: Χαβάκης Γιώργος  (Λασίθι)

Υπεύθυνος  για την έκδοση εντύπων: Βαρβεράκης Κων/νος (Ηράκλειο)

Υπεύθυνος Εσωτερικής Λειτουργίας: Κεφαλά Παναγιώτα (Δράμα)

Μέλη:

Ανανιάδου Ευγενία (Αλεξανδρούπολη), Ανερούση Χριστίνα (Λέσβος), Βαρβαρίγου Κλαυδία (Φυλή), Βασιλείου Δημήτριος (Φυλή), Γιαννιός Χρήστος (Ξάνθη), Θεμέλαρος Ιωάννης (Λέρος), Κοίδου Ζωή (Πιερία), Μακάς Ντίνος (Λάρισα), Σωτηρόπουλος Φώτιος (Αιγιαλεία), Χατζημήτρος Δημήτριος (Φάρσαλα)

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι μετά τα αποτελέσματα έγινε και η συγκρότηση σε σώμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής ως εξής: Πρόεδρος :Καπνογιάννης Βασίλειος (Καρδίτσα)

Μέλη: Κοζυράκης Γεώργιος (Ηράκλειο) – Μαντέλος Χρήστος (Αιτωλικό)

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή