Πολλοί Τρικαλινοί ενοικιαστές δυσκολεύονται ή αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους Reviewed by Momizat on . Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια “βουβή κρίση” η οποία απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά, γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε οικογένειες και παρέες και Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια “βουβή κρίση” η οποία απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά, γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε οικογένειες και παρέες και Rating: 0

Πολλοί Τρικαλινοί ενοικιαστές δυσκολεύονται ή αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους

Πολλοί Τρικαλινοί ενοικιαστές δυσκολεύονται ή αδυνατούν να πληρώσουν  το ενοίκιό τους

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια “βουβή κρίση” η οποία απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά, γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε οικογένειες και παρέες και καθορίζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Το θέμα της στέγασης αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα και για την Τρικαλινή κοινωνία, μιας και οι περισσότεροι πολίτες αναγκάζονται να μένουν με τους δικούς τους, μιας και δεν έχουν τα χρήματα να νοικιάσουν προσωπικό χώρο.

Οι κύριες αιτίες είναι η ακρίβεια , οι παράλογες απαιτήσεις του ιδιοκτήτη , η μείωση των εισοδημάτων , η ανεργία και η απουσία δημόσιας κοινωνικής στεγαστικής πολιτικής.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διευθυντής του Eteron τόνισε σχετικά: Έχει φτάσει πια η στιγμή το ζήτημα της στέγασης και των ενοικίων να έρθει στο προσκήνιο με όρους δημόσιας πολιτικής και η πολιτεία να σταματήσει τον στρουθοκαμηλισμό. Άλλωστε δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε τον τροχό. 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας