"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Πολυβόλο ο ΑΟΤ 5-0 τον Πανελευσιακό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν τα Τρίκαλα το ματς με τον Πανελευσινιακό, εκτός έδρας, για το κύπελλο Ελλάδας. Η Θεσσαλική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε άνετα με 5-0. Πριν το ημίωρο είχε ήδη «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κουσκουνάς στο 12′ «νίκησε» τον Στεργιώτη στο μεταξύ τους τετ α τετ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23′ έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι είχε ήδη ουσιαστικά τελειώσει και οι φιλοξενούμενοι είχαν μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την πρεμιέρα τους στον  1ο όμιλο του Κυπέλλου. Στο 30′ σκόρερ χρίστηκε και ο Μουμίν καθώς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του, η μπάλα κόντραρε στον Τσούπρο και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο μισό ο Μπαϊκαρά στο 76′ σημείωσε ακόμη ένα γκολ για τα Τρίκαλα, που είχαν δοκάρι στο 82′ με τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος όμως στο 89′ πήρε το… αίμα του πίσω. Με σουτ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Στεργιώτη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό της πίεσης που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι είναι το ότι οι τελικές ήταν 27-4 υπέρ τους.
Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Τζάκος (Αθηνών).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46′ Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59′ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46′ Γραικός).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30′ λ.τρ. Λεάντρο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερτζίνιο, Κουσκουνάς (72′ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (66′ Γιαννιτσάνης)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-0
Πανευσινιακός-Τρίκαλα 0-5
Η βαθμολογία:
1. Τρίκαλα 3
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΛ 0
4. Πανελευσινιακός 0
Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
ΑΕΛ-Πανελευσινιακός
gazzeta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης