Πολυεπίπεδη η επίσκεψη Καπερνάρου στον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Β΄ Αθήνας του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρου στο νομό Τρικάλων. Κατά την παραμονή Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Β΄ Αθήνας του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρου στο νομό Τρικάλων. Κατά την παραμονή Rating: 0

Πολυεπίπεδη η επίσκεψη Καπερνάρου στον Ν. Τρικάλων

Πολυεπίπεδη η επίσκεψη Καπερνάρου στον Ν. Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Β΄ Αθήνας του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρου στο νομό Τρικάλων. Κατά την παραμονή του στα Τρίκαλα είχε μπαράζ συναντήσεων με φορείς, πολίτες του νομού και μέλη του κινήματος.

Συναντήθηκε μεταξύ άλλων με το προεδρείο και μέλη του επιμελητηρίου Τρικάλων , το ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων, το Σύνδεσμο Τουριστικών επιχειρήσεων Μετεώρων  ο πρόεδρος του οποίου του παρέδωσε και υπόμνημα με τα προβλήματα και τις προτάσεις του κλάδου , το εμπορικό σύλλογο Καλαμπάκας, την  ορειβατικής λέσχης Καλαμπάκας . Επισκέφτηκε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ παρέθεσε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Την Κυριακή παρευρέθηκε στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  της Συντονιστικής επιτροπής του νομού, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους πολιτευτές του νομού Τρικάλων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο τέως βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος, πολιτευτές του γειτονικού νομού της Καρδίτσας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Γ. Περγαντής καθώς και δεκάδες μέλη και στελέχη του κινήματος.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για να κάνουμε πράξη το λόγο του κ. Καπερνάρου να φύγει όσο πιο γρήγορα η συγκυβέρνηση των μνημονίων.

Συνεχίζουμε ενωμένοι των αγώνα μας για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Ελλάδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙυ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

anell5 anell anell1 anell2 anell4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή