Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ηλία Καραμάνο Reviewed by Momizat on . Στα Σερβωτά ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει ένα μεγάλο ακίνητο, ίσως πάνω από 1.000 τ.μ. που είναι αχρησιμοποίητο, δε γνωρίζω για πιο λόγο. Μέσα λοιπόν στη καρδιά του κ Στα Σερβωτά ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει ένα μεγάλο ακίνητο, ίσως πάνω από 1.000 τ.μ. που είναι αχρησιμοποίητο, δε γνωρίζω για πιο λόγο. Μέσα λοιπόν στη καρδιά του κ Rating: 0

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ηλία Καραμάνο

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ηλία Καραμάνο

Στα Σερβωτά ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει ένα μεγάλο ακίνητο, ίσως πάνω από 1.000 τ.μ. που είναι αχρησιμοποίητο, δε γνωρίζω για πιο λόγο.

Μέσα λοιπόν στη καρδιά του κάμπου και της παραγωγής και για να τονωθεί η τοπική οικονομία και η ανάπτυξη, προτείνω  την δημιουργία ενός ΤΕΙ σχετικό με την αγροτική ανάπτυξη (πρωτογενή τομέα, καλλιέργεια, τυποποίηση, προώθηση, μάρκετιγκ, και όλα αυτά στη λογική της κατάρτισης και της εκπαίδευσης.

Πρoτείνω  να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο και τεράστιο όγκο των θερμοκηπιακών καλλιεργειών που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή και στον περίγυρο, ως εργαστηριακές υποδομές με την απαραίτητη διεύρυνση και σε άλλες.

Η διάρκεια λειτουργίας των θερμοκηπίων είναι σε ετήσια βάση, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, ενώ οι καλλιέργειες επιδίδονται σε κηπευτικά, μποστανικά, ντομάτες, αγγούρια και ότι άλλο θα μπορούσε να προστεθεί.

Πιθανόν να ακούγεται ρομαντικό, αλλά είναι μία πρόταση ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή