"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Πορεία κατά της εγκατάστασης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

POREIAGIAKERAIA20516_00004

Παρά την βροχή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Καλαμπάκας από κατοίκους της περιοχής του Εργατικού Κέντρου που διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους.

 

Η πορεία ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο, συνεχίστηκε επί της οδού Τρικάλων, πέρασε από μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμπάκας, ανέβηκε την οδό Ευθ. Βλαχάβα και στη συνέχεια οι διαδηλωτές σταμάτησαν μπροστά στην πολεοδομία Καλαμπάκας στην οδό Λιαπίδη όπου φώναζαν συνθήματα κατά της εγκατάστασης της κεραίας και στη συνέχεια κατέληξε και πάλι στο Εργατικό Κέντρο. Ψηφίσματα παραδόθηκαν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας που πρόκειται να εγκαταστήσει την κεραία και στον Δήμαρχο Καλαμπάκας.

POREIAGIAKERAIA20516_00016

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ συνεργείο προχώρησε σε εργασίες στην ταράτσα του κτηρίου που προορίζεται για να φιλοξενήσει την κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Περίοικοι και άλλοι κάτοικοι της Καλαμπάκας είχαν συγκεντρωθεί και φωνάζουν συνθήματα κατά της εγκατάστασης της κεραίας.

tameteora.gr

POREIAGIAKERAIA20516_00020

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης