Πουλήστε τη Μεσοχώρα , πουλήστε και τη μάνα σας , να τελειώνουμε …. Reviewed by Momizat on . Ο Τσίπρας ψήφισε πάρα πολλά από αυτά που δεν θα μπορούσε να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία . Όχι όλα βέβαια , άφησε και μερικά. Παράδειγμα το φράγμα της Μεσοχώρας . Ε Ο Τσίπρας ψήφισε πάρα πολλά από αυτά που δεν θα μπορούσε να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία . Όχι όλα βέβαια , άφησε και μερικά. Παράδειγμα το φράγμα της Μεσοχώρας . Ε Rating: 0

Πουλήστε τη Μεσοχώρα , πουλήστε και τη μάνα σας , να τελειώνουμε ….

Πουλήστε τη Μεσοχώρα , πουλήστε και τη μάνα σας , να τελειώνουμε ….

Ο Τσίπρας ψήφισε πάρα πολλά από αυτά που δεν θα μπορούσε να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία . Όχι όλα βέβαια , άφησε και μερικά. Παράδειγμα το φράγμα της Μεσοχώρας . Είναι εντυπωσιακή η παρέμβαση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , μεσούσης της προεκλογικής περιόδου , τα οποία ανέφεραν ότι το φράγμα της Μεσοχώρας θα πρέπει να πουληθεί σε ιδιώτη. Οι παροικούντες τα Τρίκαλα γνωρίζουν ότι τέτοιες δηλώσεις μόνο τυχαίες δεν είναι . Πολύ θα ήθελα να είμαι στα θεωρεία της βουλής όταν οι Τρικαλινοί , ο νέος υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κ. Σκρέκας και οι νεοδημοκράτες βουλευτές Θ. Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα θα σηκώνουν το χέρι και θα ψηφίζουν ΝΑΙ στην πώληση της Μεσοχώρας .
Θα είναι ένα από τα τελευταία κομμάτια της ΔΕΗ για να τα μοιράσουν στους πεινασμένους επενδυτές και έχει ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ο Σ. Παπαδόπουλος αν και το “φάντασμα” του συντρόφου Γιώργου Χονδρού θα βρίσκεται και αυτό στα θεωρεία της βουλής.

Σχόλια (2)

 • Μήτσιος

  Γιατί μόνο το φράγμα ; Και το νερό του Αχελώου . Με τόσους τεχνοκράτες η νέα μας Κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές.

  Απάντηση
 • Nothingman

  Γιατί είναι γνωστο οτί τη ΔΕΗ την κατεστρεψαν οι κακοι ιδιώτες!

  Όχι οι μισθοί και συντάξεις των 2.500 €, οι συνδικαλιστές που ελαβαν μεσα στην κριση επιδομα για «σαντουιτς και πορτοκαλάδα στο κυλικείο» και οι κυβερνητικες επιλογές…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή