Πρόκειται για εγχείρημα του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, με το τοπικό Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Παυσιλιπούπολης.
Όπως δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο πρόεδρος των ζαχαροπλαστών, Γιάννης Κουφόπουλος, για την παρασκευή της γιγάντιας πουτίγκας θα χρειαστούν 6.000 αυγά, 500 κιλά αλεύρι, 500 κιλά ζάχαρη, 300 κιλά γάλα και μπαχαρικά, ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή 120 ζαχαροπλάστες.
Δε φτιαχνουμε κι εμείς εδώ στα Τρίκαλα κανένα μεγάλο καζανι πατσα να μοιρασουμε στο Μύλο Ματσοπουλου να σπασουμε κάτι ψιλομυτες από το σκόρδο και γιατί όχι και κανένα ρεκόρ Γκίνες;