Που είναι ο πάτος οέοο..!! Reviewed by Momizat on . Κίνηση υποτίθεται Καραμανλικών που μέχρι τις εκλογές θα μετουσιωθεί σε κόμμα με το όνομα "Εθνικός Συνασπισμός", κυοφορείται εσχάτως γράφουν τα ενημερωτικά sites Κίνηση υποτίθεται Καραμανλικών που μέχρι τις εκλογές θα μετουσιωθεί σε κόμμα με το όνομα "Εθνικός Συνασπισμός", κυοφορείται εσχάτως γράφουν τα ενημερωτικά sites Rating: 0

Που είναι ο πάτος οέοο..!!

Που είναι ο πάτος οέοο..!!

Κίνηση υποτίθεται Καραμανλικών που μέχρι τις εκλογές θα μετουσιωθεί σε κόμμα με το όνομα “Εθνικός Συνασπισμός”, κυοφορείται εσχάτως γράφουν τα ενημερωτικά sites των Αθηνών.

Η ανάγνωση και μόνο των συμμετεχόντων στο εγχείρημα αυτό προιδεάζει τη σοβαρότητα της κίνησης, δεδομένου ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, φέρεται βαθύτατα ενοχλημένος από το σφετερισμό του ονόματός του.

Τα ποσοστά που καταγράφουν στις δημοσκοπήσεις οι αντιεμβολιαστές και οι άστεγοι ακροδεξιοί μετά την διάλυση της “Χρυσής Αυγής”, αποτελούν δέλεαρ για τυχοδιωκτικές πρωτοβουλίες περιθωριακών πολιτικών που ευελπιστούν να εισπράξουν την ενδεχόμενη φθορά της κυβέρνησης από το μέτωπο της διαχείρισης των εθνικών θεμάτων και της πανδημίας.

Η νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας βρίθει από ανάλογα πολιτικά “κινήματα” που κατάφεραν να μπούν στη Βουλή σχεδόν πάντα με την επίκληση του πατριωτικού αισθήματος των Δεξιών ψηφοφόρων(ΛΑΟΣ, ΠΟΛ.ΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ).

Πρώτη φορά όμως κι αυτό θα αποτελέσει τον απόλυτο διασυρμό του δημοσίου βίου, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εισέλθει στο κοινοβούλιο στις επικείμενες εκλογές κομματικός σχηματισμός με πολιτικό πρόσημο τα εμβόλια.

Όσοι πίστεψαν ότι με τον ΓιάΝης και το πωλητή των επιστολών του Ιησού ότι η Δημοκρατία μας βίωσε τα χειρότερα, μάλλον τελικά θα διαψευστούν.

Τούτος ο λαός είναι αποφασισμένος να ξύσει και το πάτο του βαρελιού…

Kώστας Κουτσονάσιος

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή