"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Που να το κρύψεις αυτό ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

kourso

Τόσο η ντόπια, σάπια συντήρηση, όσο και οι εκβιαστές αυτοί ντε, οι γνώριμοι “κουστουμάτοι” δεν μπορούν, κι ας προσπαθούν, να κρύψουν αυτό το Ολύμπιο εθνικό ανάστημα του “ΟΧΙ”.

Στα υποταγμένα-ξεπουλημένα δε κανάλια της εγχώριας τηλοψίας η κατάσταση μοιάζει με…βομβαρδισμένο τοπίο ! Εστιάζω στα πρόσωπά τους και τα ίχνη από το “σκαμπίλι” του Ελληνικού λαού διακρίνονται καθαρά !

Κατακόκκινοι, γεμάτοι θυμό, αμηχανία, μίσος, μίσος, ατέλειωτο μίσος σε ότι απειλεί τη βεβαιωμένη (;) εξουσία τους. Με αυτό το μίσος, το τηλεοπτικό, το διχαστικό, ευθυγραμμίστηκαν όσοι τους πίστεψαν, τους χειροκρότησαν και εν τέλει πειθάρχησαν στην προτροπή τους να στηρίξουν το “ΝΑΙ”.

Θα το επαναλάβω. Αυτό το “ΟΧΙ” ο κόσμος της εργασίας, του μόχθου, ο “ριγμένος” ο…άνεργος, ο καταφρονημένος…αυτό το “ΟΧΙ” το έκανε δικό του. Το έκανε “χειροβομβίδα” στη χούφτα του, για να παραφράσω τον Καρούζο, χειροβομβίδα… που άστραψε και βρόντηξε ! 61,3 % !!!

Που να το κρύψεις αυτό, Μέρκελ μου ; Σόϊμπλέ μου, Ντάεζενμλουμ μου….Όλγα μου, Γιάννη μου, Σία μου, Έλλη μου… Κώστα μου, Σούλα μου, Θανάση μου, Δημήτρη μου….Μιχάλη μου και Μιχαλάκι μου ;

Aπόστολος Κουρσοβίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης