Πού μας έφτασαν; Μέχρι και μαϊμού φιάλες υγραερίου πουλούσαν στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (28-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένα Συνελήφθη, χθες (28-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένα Rating: 0

Πού μας έφτασαν; Μέχρι και μαϊμού φιάλες υγραερίου πουλούσαν στη Λάρισα

Πού μας έφτασαν; Μέχρι και μαϊμού φιάλες υγραερίου πουλούσαν στη Λάρισα

Συνελήφθη, χθες (28-11-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 58χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 65χρονου ημεδαπού, για  τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί οργάνωσης αγοράς πετρελαιοειδών και της πλαστογραφίας.
Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας καταγγέλθηκε ότι το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων εμπορεύεται φιάλες υγραερίου, που εμφιαλώθηκαν παράνομα με το λογότυπο της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να πωλούνται στους πελάτες ως αυθεντικές.
FOTO2 FIALES-1Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί χθες (28-11-2013) διενήργησαν έρευνα στο προαναφερόμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, κατά την οποία βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου, καθώς και στο Ι.Χ. φορτηγό του ιδιοκτήτη και κατασχέθηκαν:
– (963) φιάλες υγραερίου, διαφόρων χωρητικοτήτων, οι οποίες σφραγίστηκαν με πλαστικά πώματα ασφαλείας και συρρικνωτικές μεμβράνες με το λογότυπο επώνυμης εταιρείας,
– (112) πλαστικά πώματα ασφαλείας, με το λογότυπο επώνυμης εταιρείας
– (2) ηλεκτρικά σεσουάρ μαλλιών, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την συρρίκνωση και προσαρμογή των μεμβρανών στα πώματα ασφαλείας,
– (1) παραποιημένος – πλαστός συρρικνωτής μεμβράνης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω φιάλες εμφιαλώθηκαν παράνομα προχθές (27-11-2013) σε εγκαταστάσεις εταιρείας εμφιάλωσης υγραερίου στη Λαμία, ιδιοκτησίας του 65χρονου ημεδαπού.
Οι κατασχεμένες φιάλες υγραερίου αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της επώνυμης εταιρείας πετρελαιοειδών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή