"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Πράξη η υπόσχεση στους κυνηγούς του Δ. Πύλης «για δικό τους σπίτι» από τον Κώστα Σκρέκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα εγκαίνια του οικίσκου (καλαίσθητη ξύλινη κατασκευή Φιλανδικού τύπου) ο οποίος πλέον φιλοξενεί τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης παραβρέθηκε την Πέμπτη, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Μανούρα και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να εξάρουν την καθοριστική συμβολή του, στη στέγαση του Συλλόγου σε ιδιόκτητο χώρο.

Ο κ. Μανούρας ευχαρίστησε τον Τρικαλινό Υπουργό, για «το καλύτερο δώρο που μπορούσε να κάνει στο Σύλλογο», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σκρέκα που έκανε πράξη την υπόσχεσή του όταν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας είπε ότι σύντομα ο Σύλλογός μας θα αποκτήσει τα δικά του γραφεία. Μέσα σε επτά μήνες η υπόσχεσή του έγινε πράξη επιβεβαιώνοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους η χώρα δεν μπορεί να μην πάει μπροστά».

Ο κ. Σκρέκας δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών υπογραμμίζοντας πως «δεν χρωστάτε σε μένα τίποτα. Αντιθέτως εγώ θα πρέπει να ευχαριστήσω εσάς, που ως Κυβέρνηση, μας δίνετε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων σας».

Ο κ. Μανούρας σε αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής του Τρικαλινού Υπουργού στη στεγαστική αποκατάσταση του Συλλόγου, του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχεδόν 2 χρόνια υπουργός Περιβάλλοντος ήταν και δεν έδωσε μισό κονδύλι για προστασία της φύσης ή σε κάποια οικολογική οργάνωση. Αλλά να δώσει στέγη στους Νεάντερταλ τους κυνηγούς πρόλαβε.

    Μοναδικός γνώμονας τα ψηφαλάκια τους γιατί ξέρουμε προς τα που ψηφίζουν οι περισσότεροι.

  2. Δεν φτάνει που σκοτώνουν τα αθώα ζωάκια για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ανάγκες τους ο υπουργός τους επιβραβεύει κιόλας.Μπραβο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης