Πράξη ουσίας η συμμετοχή στην τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται η νέα δράση του Δήμου Τρικκαίων και των Εθελοντών Τρικάλων για αιμοδοσία σε συμπολίτες/ισσες που έχουν ανάγκη από αίμα. Με την πλήρη συνεργασία με τ Συνεχίζεται η νέα δράση του Δήμου Τρικκαίων και των Εθελοντών Τρικάλων για αιμοδοσία σε συμπολίτες/ισσες που έχουν ανάγκη από αίμα. Με την πλήρη συνεργασία με τ Rating: 0

Πράξη ουσίας η συμμετοχή στην τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δ. Τρικκαίων

Πράξη ουσίας η συμμετοχή στην τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δ. Τρικκαίων

Συνεχίζεται η νέα δράση του Δήμου Τρικκαίων και των Εθελοντών Τρικάλων για αιμοδοσία σε συμπολίτες/ισσες που έχουν ανάγκη από αίμα. Με την πλήρη συνεργασία με το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, στον χώρο του Ε ΚΑΠ (έναντι ΔΕΗ) κάθε τρικαλινός και τρικαλινή μπορούν να προσφέρουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, δίνοντας αίμα.
Ειδικά την περίοδο μετά την έναρξη της πανδημίας και δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που υπάρχουν κάθε καλοκαίρι, η συμμετοχή στην αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Η αιμοδοσία ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2021. Το ωράριο υποδοχής των εθελοντών αιμοδοτών είναι 09:00 έως 13:00 στον χώρο του Ε΄ΚΑΠΗ (Δ/νση:  Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς γωνία), με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή