Πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σ.M.Y. , η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών Reviewed by Momizat on .   Κατατάχθηκαν 99 Σπουδαστές και 40 Σπουδάστριες, επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Έτους 2016 και επιπλέον 26 Ελληνοκύπριοι (23 άνδρες και 3 γυναίκε   Κατατάχθηκαν 99 Σπουδαστές και 40 Σπουδάστριες, επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Έτους 2016 και επιπλέον 26 Ελληνοκύπριοι (23 άνδρες και 3 γυναίκε Rating: 0

Πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σ.M.Y. , η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών

Πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σ.M.Y. , η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών

 

Κατατάχθηκαν 99 Σπουδαστές και 40 Σπουδάστριες, επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Έτους 2016 και επιπλέον 26 Ελληνοκύπριοι (23 άνδρες και 3 γυναίκες).

SMY

Τους νεοεισερχόμενους και τους γονείς τους, υποδέχθηκαν στην κεντρική πύλη της Σχολής Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Σπουδαστές. Στη συνέχεια οι καταταγέντες Σπουδαστές και Σπουδάστριες ακολουθώντας το πρόγραμμα κατάταξης εντάχθηκαν στη στρατιωτική οικογένεια.

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτριος Παπαστεργίου απηύθυναν χαιρετισμό στους γονείς των νεοεισερχομένων και στη συνέχεια ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής τους ενημέρωσε για την αποστολή, το πρόγραμμα, την εκπαίδευση και γενικότερα τη λειτουργία της Σχολής.

smy1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή