Πρεμιέρα και στα Τρίκαλα για το ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» Reviewed by Momizat on . Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν…… Επειδή η οικονομική κρίση Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν…… Επειδή η οικονομική κρίση Rating: 0

Πρεμιέρα και στα Τρίκαλα για το ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»

Πρεμιέρα και στα Τρίκαλα για το ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»

fasismos

  • Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν……
  • Επειδή η οικονομική κρίση που ευνοεί την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…
  • Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς

 

Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.», το οποίο διηγείται μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Μας ταξιδεύει από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ συνεχίζει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράφθηκαν τα αίτια της κρίσης χρέους, οι επιπτώσεις του μνημονίου, η κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.

 

 

Το ντοκιμαντέρ φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

 

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού σας καλεί την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων, στην δωρεάν προβολή του ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» την ημέρα της πρεμιέρας του!

ΣΗΜ.: Το τρέιλερ και πληροφορίες βρίσκονται εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας