"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πρεμιέρα με παρατράγουδα για τον ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρεμιέρα με παρατράγουδα στην Football League και στην αναμέτρηση των Τρικάλων στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα αναμέτρηση που οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-1.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον μεγαλομέτοχο των Θεσσαλών Χρήστο Γιαλιά που ήταν εκτός εαυτού από την κακή εμφάνιση και έλουσε με ουκ ολίγες εκφράσεις τους παίκτες των Τρικάλων και ενώ ο κόσμος που ακόμα δεν είχε αποχωρήσει από το γήπεδο άκουγε αποσβολωμένος.

Αναλυτικά το παραλήρημα του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων:

«Είστε ξεφτίλες, σας ρεζιλέψανε! Μας γαμ… και φύγανε! Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας σας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή (σ.σ. Γιώργος Γεωργιάδης). Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει»

Στη συνέχεια και απευθυνόμενος προς τον αρχηγό των Τρικάλων Παντελή Ριζογιάννη είπε:

«Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από αληθινές μαρτυρίες σε τηλεφωνική επικοινωνία με Θεσσαλονίκη, όλοι είχανε μείνει με το στόμα ανοιχτό από την ακραία συμπεριφορά του σε όλα. Υβριστής των πάντων. Μιλούσε σαν να έχει δισεκατομμύρια.
    Δεν αξίζει η ομάδας μας τέτοιους χαρακτήρες και τέτοια πρωτοσέλιδα. Ο αθλητισμός έχει όρια όσο χρήμα και αν ρέει.
    Κόκκινη κάρτα στον κομπογιαννίτη πρόεδρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης