"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.9 C
Trikala

Πρεμιέρα στο “επισκεπτήριο” στον Κασσελάκη με δεκάδες πολίτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με προσέλευση δεκάδων ατόμων άρχισε η πρωτοβουλία των συναντήσεων του Στέφανου Κασσελάκη κατ’ ιδίαν με πολίτες.

Οι πολίτες που θέλησαν να συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, κατέλυσαν το κυλικείο του κτιρίου στον πρώτο όροφο καθώς και την αίθουσα ενημερώσεων που μεταβλήθηκαν προσωρινά σε αίθουσες αναμονής.

Αυτά ενώ από τη 1 το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τα οικονομικά του κόμματος. Η συνεδρίαση φέρεται ότι θα διακοπεί για να συνεχιστεί πιθανότατα την Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με πρόταση του προέδρου συστήνονται ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ που αφορούν 5 τομείς: Στέγη, Τραπεζών και Ιδιωτικού Χρέους, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Υγείας και Εργασίας. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής για τα οικονομικά του κόμματος που έχει συσταθεί από την Κεντρική Επιτροπή ενώ προσήλθαν και μέλη της διοίκησης των κομματικών ΜΜΕ.

Να σημειωθεί ότι νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του κόμματος, που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, την επαναλειτουργία του καθημερινού φύλλου της Αυγής καθώς και ενημέρωση για το μέλλον τόσο της εφημερίδας όσο και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης