Πρεμιέρα την Κυριακή για τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ από το κέντρο «Ποσειδώνιο» στην Φαρκαδόνα ξεκινάει και επίσημα για την «ανανέωση της εντολής» ο δήμαρχος Φαρκαδ Την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ από το κέντρο «Ποσειδώνιο» στην Φαρκαδόνα ξεκινάει και επίσημα για την «ανανέωση της εντολής» ο δήμαρχος Φαρκαδ Rating: 0

Πρεμιέρα την Κυριακή για τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη

Πρεμιέρα την Κυριακή για τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη

Την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ από το κέντρο «Ποσειδώνιο» στην Φαρκαδόνα ξεκινάει και επίσημα για την «ανανέωση της εντολής» ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ο Θανάσης Μεριβάκης αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις και αρχές του συνδυασμού του, αλλά και το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, αλλά και των τοπικών συμβούλων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του (υπάρχουν πυρήνες παντού).

Ο Θανάσης Μεριβάκης πορεύεται στη νέα εκλογική μάχη με όπλο του «την μια και μόνη αλήθεια» όπως λέει «και φυσικά το έργο μας».

Είναι χαρακτηριστικό ότι προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της 5ετούς θητείας του έργα άνω των 12 εκ. € και άλλαξε η εικόνα όλων των χωριών. «Δώσαμε μάχη με την καθημερινότητα» λέει ο Θανάσης Μεριβάκης «ξεμπλοκάραμε έργα που βάλτωναν για δεκαετίες και καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο πείθοντας για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων απόν την Περιφέρεια και Κοινοτικούς Πόρους.Αποδείξαμε πως ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Και έτσι θα συνεχίσουμε».

Όσον αφορά τη «μια και μόνη αλήθεια;»… Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος λέει χαρακτηριστικά: «Ανοίξαμε το γραφείο του δημάρχου σε όλους τους δημότες. Δουλέψαμε με εντιμότητα, διαφάνεια και ειλικρίνεια. Δεν μπήκαμε ποτέ στη λογική «κλειστών ομάδων» στην οποία συγκεκριμένοι άνθρωποι, για τα δικά τους συμφέροντα, προσπάθησαν να μας παρασύρουν. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν που δεν κάναμε χατίρια, ωστόσο να γνωρίζουν πως εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολλών, των συνδημοτών μας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή