Πριν από λίγο θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στη Λάρισα! Reviewed by Momizat on . Δεν έχουν τελειωμό σήμερα τα τροχαία στη Λάρισα, τρίτο καταγράφεται σήμερα Δευτέρα, αυτή την φορά με βυτιοφόρο το οποίο στις 6.30 περίπου το απόγευμα, ξέφυγε τη Δεν έχουν τελειωμό σήμερα τα τροχαία στη Λάρισα, τρίτο καταγράφεται σήμερα Δευτέρα, αυτή την φορά με βυτιοφόρο το οποίο στις 6.30 περίπου το απόγευμα, ξέφυγε τη Rating: 0

Πριν από λίγο θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στη Λάρισα!

Πριν από λίγο θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στη Λάρισα!

Δεν έχουν τελειωμό σήμερα τα τροχαία στη Λάρισα, τρίτο καταγράφεται σήμερα Δευτέρα, αυτή την φορά με βυτιοφόρο το οποίο στις 6.30 περίπου το απόγευμα, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, στην διασταύρωση Φαρσάλων με τον Περιφερειακό Τρικάλων, στο ύψος του Βερόπουλου και του Praktiker.

Ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να χάσει και τον έλεγχο του βαρύ οχήματος το οποίο βρέθηκε στο χαντάκι δίπλα στον δρόμο. Πληροφορίες λένε, οτι έχασε τον έλεγχο λόγω ανακοπής καρδιάς. Το ΕΚΑΒ έφτασε επί τόπου και ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας το οποίο εφημερεύει σήμερα.

Τελικά ο 57 χρονος οδηγός του βυτιοφόρου απεβίωσε, καθώς η καρδιά του τον πρόδωσε!
larisanews.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή