Προέχει η διαπραγμάτευση, την Τετάρτη το όνομα του ΠτΔ Reviewed by Momizat on . Με δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι βασικό μέλημα της κυβέρνησης Με δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι βασικό μέλημα της κυβέρνησης Rating: 0

Προέχει η διαπραγμάτευση, την Τετάρτη το όνομα του ΠτΔ

Προέχει η διαπραγμάτευση, την Τετάρτη το όνομα του ΠτΔ

Με δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι βασικό μέλημα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αυτήν την στιγμή είναι η έκβαση της διαπραγμάτευσης.
Αναφορικά με την προετοιμασία της κυβέρνησης για την αυριανή διαπραγμάτευση είπε ότι ο Πρωθυπουργός είχε από το πρωί συνεχείς συνομιλίες με αξιωματούχους της Ε.Ε. και στελέχη της κυβέρνησης.

Γνωστοποίησε ακόμη ότι το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως πρόθεση του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, είναι να ανακοινώσει το όνομα μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη και η πραγματοποίηση της ψηφοφορίας στη Βουλή την Τετάρτη.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή