Προαναγγελία καθόδου τέταρτου συνδυασμού στον Δ. Πύλης Reviewed by Momizat on . Με κείμενό τους που δημοσιεύουμε σήμερα, οι 10 δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι που συγκροτούν την επιτροπή της "Κίνησης Προβληματισμού για τον Δήμο Πύλης", αναγ Με κείμενό τους που δημοσιεύουμε σήμερα, οι 10 δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι που συγκροτούν την επιτροπή της "Κίνησης Προβληματισμού για τον Δήμο Πύλης", αναγ Rating: 0

Προαναγγελία καθόδου τέταρτου συνδυασμού στον Δ. Πύλης

Προαναγγελία καθόδου τέταρτου συνδυασμού στον Δ. Πύλης
Με κείμενό τους που δημοσιεύουμε σήμερα, οι 10 δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι που συγκροτούν την επιτροπή της “Κίνησης Προβληματισμού για τον Δήμο Πύλης”, αναγγέλλουν την κάθοδό τους στις εκλογές του Μαΐου. Μετά τους συνδυασμούς των Κ. Κουφογάζου, Κ. Μαράβα και Λαϊκής Συσπείρωσης, ένας ακόμη θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών. Η ανακοίνωση αναφέρει:
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ
Παρατηρώντας τον κατήφορο του Δ. Πύλης, που έχει οδηγήσει στην απομάκρυνση των πολιτών από τα κοινά και την απαξίωση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, παίρνουμε την Πρωτοβουλία να απαντήσουμε στο σκηνικό που στήνουν οι γνωστοί υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε αντιλήψεις και συμπεριφορές που μας πάνε χρόνια πίσω. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε υποσχέσεις και πελατειακές αντιλήψεις σε μια εποχή που η κοινωνία και οι πολίτες στενάζουν από τις επιπτώσεις της κρίσης. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του κομματική αναφορά, αλλά δε δεχόμαστε καμία πολιτική καθοδήγηση.
Για όλους εμάς, ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος των ενεργών πολιτών και των ευρύτερων συμπαρατάξεων στη βάση των αυτοδιοικητικών προγραμμάτων. Προγραμμάτων που διεκδικούν την αναβάθμιση και τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ενίσχυση της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, την αξιοποίηση των ενεργειακών δυνατοτήτων της περιοχής μας, την ισοτιμία και ισονομία όλων των πολιτών.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν πεδίο προτάσεων για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, να αλλάξουν αντιλήψεις και να διαμορφώσουν συνειδήσεις, να αναδείξουν Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων και αξιοσύνης προσώπων.
Η Πρωτοβουλία μας αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί αναγκαιότητα για το Δήμο μας και θα βρει την ανταπόκριση από τους πολίτες. Μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, θα επιδιώξουμε σύντομα να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας και την πλήρη σύνθεση των συμπολιτών μας, που θα διεκδικήσουν τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου.
Για την «Κίνηση Προβληματισμού του Δήμου Πύλης»,
η Επιτροπή,
1. Βλάχος Αθανάσιος, Δ.Ε. Νεράιδας
2. Τεντολούρης Κώστας, Δ.Ε. Νεράιδας
3. Δασκάλου Κωνσταντίνος, Δ.Ε. Γόμφων
4. Χήρας Θεόδωρος, Δ.Ε. Γόμφων
5. Κολέτσιος Θωμάς, Δ.Ε. Πύλης
6. Κοφίνας Μάκης, Δ.Ε. Πύλης
7. Τεντολούρης Γιάννης, Δ.Ε. Αιθήκων
8. Μανταλιάς Βάιος, Δ.Ε. Πινδαίων
9. Ντάκος Βασίλειος, Δ.Ε. Πιαλείων
10. Πλαβός Αθανάσιος, Δ.Ε. Μυροφύλλου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή