Προβολή Ντοκυμαντέρ ” 1958 : Μια Τρικαλινή Ιστορία “ Reviewed by Momizat on . Ένα ντoκιμαντερ που περιγράφει την ιστορία μιας παρέας Τρικαλινών παιχτών, την εποχή που το ποδόσφαιρο πέρα από άθλημα ήταν τρόπος ζωής και σημαντικό κομμάτι τη Ένα ντoκιμαντερ που περιγράφει την ιστορία μιας παρέας Τρικαλινών παιχτών, την εποχή που το ποδόσφαιρο πέρα από άθλημα ήταν τρόπος ζωής και σημαντικό κομμάτι τη Rating: 0

Προβολή Ντοκυμαντέρ ” 1958 : Μια Τρικαλινή Ιστορία “

Προβολή Ντοκυμαντέρ ” 1958 : Μια Τρικαλινή Ιστορία “

Ένα ντoκιμαντερ που περιγράφει την ιστορία μιας παρέας Τρικαλινών παιχτών, την εποχή που το ποδόσφαιρο πέρα από άθλημα ήταν τρόπος ζωής και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας για τη μικρή πόλη των Τρικάλων.

Μέτα τον θάνατο του πάτερα της ,η Στέλλα αποφασίζει να συναντήσει τους παλιούς φίλους και συμπαίχτες του και να μοιραστούν μαζί μας ιστορίες ζωής και ποδοσφαίρου που τόσο αγαπούσε .

Μέσα από μια όμορφη συνάντηση θα μας μιλήσουν για την διασκέδαση και τον τρόπο ζωής των τότε Τρικαλινών παιχτών και φιλάθλων , τις μεγάλες νίκες και επιτυχίες τους, μέχρι και τον αγώνα τους για τη δημιουργία του ΑΟΤ Τρίκαλα .

8 – 9 Σεπτεμβρίου / Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

Είσοδος ελεύθερη

σκηνοθεσία : Δημήτρης Πρέβε

παραγωγή : Στέλλα Τσιάνος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή