Προβολή της ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Ολυμπι ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Ολυμπι Rating: 0

Προβολή της ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα

Προβολή της ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Ολυμπιονίκης, κος Κωνσταντίνος Θάνος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Στουρνάρας, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ζαϊράκης Δημήτριος ως συντονιστής, οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής & Προπονητές Πάλης κ. Αβράμης Σπύρος, Τσιακάρας Νίκος και Ακρίβος Σωτήρης και ο ιδρυτής της πάλης στα Τρίκαλα Απόστολος Μισιακάρας, ο Πρόεδρος του ΣΒΑΤ Πελεκάνος Περικλής, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης κ. Αβράμης Κώστας, Κατσαρός Χρήστος & Γιαννούλας Ηλίας, πρώην αθλητές και φίλοι του αθλήματος, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της e-Trikala AE κ. Οδυσσέας Ράπτης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η καταρχήν συζήτηση για τη διοργάνωση του πρώτου διεθνούς τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην πόλη των Τρικάλων, με τη συμμετοχή άνω των διακοσίων αθλητών από διάφορες χώρες του κόσμου. Συμφωνήθηκε το τουρνουά να διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής << Μύλος των Ξωτικών>> και κατά την ίδια περίοδο να προβάλλεται το άθλημα της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, κοινών στόχων προς όφελος της πόλης και ταύτισης απόψεων στα περισσότερα θέματα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τη συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ για τη λειτουργία σχολής προπονητών της Ελληνορωμαϊκής Πάλης από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2014 στα Τρίκαλα.

Είναι γεγονός ότι η διεξαγωγή ενός γεγονότος, τόσο μεγάλου βεληνεκούς, θα αποφέρει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή τεράστια οικονομικά οφέλη από την προσέλευση των μελών και των οπαδών του αθλήματος και κυρίως θα προάγει το πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, με την παρουσία του στο Μύλο των Ξωτικών, τον οποίο κατά την περσινή διοργάνωση επισκέφθηκαν οργανωμένα πάνω από 50000, σε σύνολο 850 000 επισκεπτών.

pali1 pali3 pali2

Αφήστε το σχόλιο σας