Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις Reviewed by Momizat on . Τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων και με τη συμβολή της ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση πρ Τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων και με τη συμβολή της ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση πρ Rating: 0

Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις

Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις

Τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων και με τη συμβολή της ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις μέλη τους, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα κατάρτισής εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (1-25) έτους 2015.

Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ(0,45%) για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους που απασχολούναπό1-25 εργαζομένους και δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν.

Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού τους.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 32 ώρες (που θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας) και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης.

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προέδρους των Σωματείων ή στην ΟΕΒΕ Τρικάλων, Απόλλωνος 10, τηλ.24310 28465.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή