προγράμματα Ecomobility και Freemobility Reviewed by Momizat on . Την πρώτη συνάντηση για τα προγράμματα Ecomobility και Freemobility που υλοποιούνται από δύο σχολεία των Τρικάλων, φιλοξένησε σήμερα το Δημαρχείο Τρικκαίων, ως Την πρώτη συνάντηση για τα προγράμματα Ecomobility και Freemobility που υλοποιούνται από δύο σχολεία των Τρικάλων, φιλοξένησε σήμερα το Δημαρχείο Τρικκαίων, ως Rating: 0

προγράμματα Ecomobility και Freemobility

000

Την πρώτη συνάντηση για τα προγράμματα Ecomobility και Freemobility που υλοποιούνται από δύο σχολεία των Τρικάλων, φιλοξένησε σήμερα το Δημαρχείο Τρικκαίων, ως αρωγός στην υλοποίηση αυτή. Επρόκειτο για τη συνάντηση των υπευθύνων του οργανισμού Ecocity, που, με επικεφαλής τον πρόεδρο και υπεύθυνο των προγραμμάτων κ. Θ. Ζαφειρόπουλο, οδήγησε σε συνεννόηση με τους τρικαλινούς μαθητές. Κυρίως, σε συνεννόηση για τον τρόπο με τον οποίο, η ομάδα του βραβευθέντος πέρυσι 2ου Γυμνασίου Τρικάλων θα μεταλαμπαδεύσει τη γνώση της στην ομάδα που από το ίδιο σχολείο θα πάρει τη σκυτάλη. Ουσιαστικά, επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων, του τρόπου ανάδειξης θεμάτων και του τρόπου λειτουργίας της ομάδας. Σε αυτή την προσπάθεια των 8 μαθητών της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, και των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων (για το Fereemobility, δηλαδή για ζητήματα προσβασιμότητας για ΑμεΑ), αρωγοί είναι οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, κ. Τζ. Ιτσιου, Ουρανία Παπαζεύκου και Ευανθία Αστρίτη για το πρώτο σχολείο και οι κ. Ευαγγελία Τασιούλα, Θανάσης Καραγεώργος για το δεύτερο.
0000

Όλοι, όμως, συναντήθηκαν με τους αντιδημάρχους κ. Χρυσ. Κυρίτση (Καινοτομίας και Προγραμμάτων) και Γ. Κωτούλας (Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος), προκειμένου να υπάρξει η αντιστοίχηση των δομών και δράσεων, αλλά και της βοήθειας που θα παράσχει με κάθε τρόπο ο Δήμος Τρικκαίων. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κατά τη συνάντησή του με τους μετέχοντες στο πρόγραμμα. Οι επόμενες δράσεις από τους μαθητές θα υλοποιηθούν επόμενο διάστημα και μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, με δεδομένο ότι τα δύο προγράμματα βελτιώνουν τις προτάσεις που υποβάλλονται και στον Δήμο, για τα ζητήματα προσπελασιμότητας και προσβασιμότητας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή