Προεκλογική “αγόρευση” των υποψηφίων προέδρων του ΔΣΤ Reviewed by Momizat on . Κεκλεισμένων των θυρών αύριο το απόγευμα οι Τρικαλινοί Δικηγόροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την αν Κεκλεισμένων των θυρών αύριο το απόγευμα οι Τρικαλινοί Δικηγόροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την αν Rating: 0

Προεκλογική “αγόρευση” των υποψηφίων προέδρων του ΔΣΤ

Προεκλογική “αγόρευση” των υποψηφίων προέδρων του ΔΣΤ

Κεκλεισμένων των θυρών αύριο το απόγευμα οι Τρικαλινοί Δικηγόροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων οι δικηγόροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις και τις απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου και της κοινωνίας γενικότερα, προκειμένου να αποφασίσουν, την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για την ψήφο τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ψήφο των Τρικαλινών δικηγόρων διεκδικούν τρεις υποψήφιοι: ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, ο κ. Νίκος Γουγουλάκης, ο οποίος ήδη διαμόρφωσε δυναμική πορεία, και ο κ. Χρήστος Σταμόπουλος .

 

Αφήστε το σχόλιο σας